Nedjelja, 26. Maj 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Oprezno kada se upuštate u ljubav sa njima: Pet najemotivnijih horoskopskih znakova

Pripadnici ovih horoskopskih znakova najbrže izgrade emotivnu povezanost, osjetljivi su i zato vodite računa o tome šta radite kad se upuštate u ljubav sa njima, kako niko ne bi završio povrijeđen.

Blizanci

Za pripadnike ovog znaka veoma je lako da se vežu za nekoga koga smatra simpatičnim i privlačnim. Blizanci ne vole da budu sami, pa zato, čim neko uđe u njihov život, oni žele da se brinu o toj osobi i nervozni su kad god pomisle da bi taj neko mogao da ih ostavi. Kada su u vezi Blizanci neprestano smišljaju neke zajedničke aktivnosti, kako bi se više vezali za partnera i kako bi bili bliži.

Rak

Rakovi su poznati po tome što će ostati uz partnera i u dobru i u zlu. Njima je intimnost veoma značajna i lako se veže za nekoga. Ako ide na prvi sastanak sa nekom osobom, Rak vjerovatno već zamišlja kako će izgledati njihovo vjenčanje. U vezi voli osjećaj međusobne zavisnosti i voli to što se lako veže za partnera. Veze sa Rakom su jake, ali ako ga partner ostavi, Raku će trebati dosta vremena da to preboli.

Djevica

Pripadnici ovog znaka veoma vrednuju ljubavne veze. Lojalni su i trude se da daju do znanja partneru da im je veoma stalo do veze. Grade zdravu povezanost sa osobom sa kojom su u vezi i veoma im je važno da osjete uzvraćena osjećanja. Reciprocitet joj je veoma značajan.

Vodolija

Vodolije vole stabilnost u vezi i potreban im je stabilan partner na koga mogu da se oslone da će im ispuniti sve željice. Kada se pripadnici ovog znaka emotivno vežu za partnera traže čak i previše pažnje od njih. Željeće da da se dopisuju cio dan i da provode što više vremena zajedno.

Ribe

Emotivno povezivanje Riba umije da bude i te kako snažno. Ribe razumiju rizik koji to nosi, ali i dalje vole taj osjećaj povezanosti. Obasipaće partnera pažnjom i nježnošću i neprestano će raditi na tome da se njihova veza gradi i jača. (dnevno.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje