Nedjelja, 26. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Od ovih horoskopskih znakova možete očekivati da vas napuste bez objašnjenja

Preuzmite sliku

Popularno

U horoskopu postoje znakovi za koje nije problem da nestanu kao duhovi kada se na bavite njima.

Ukoliko se osjete zapostavljeno i misle da vaša veza ne funkcioniše ovi horoskopski znaci će vas ostaviti bez ikakvog objašnjenja.

U sljedećem tekstu saznajte koji znakovi će vas najvjerovatnije ostaviti bez upozorenja, piše Ženski magazin.

Ovan

Ovnovi žive spontano i avanturistički i stalno mijenjaju svoje mišljenje. Ovan na trenutak može pomisliti da je ludo zaljubljen u vas, a zatim će vas iznenada ostaviti bez upozorenja. Budite uvjereni da njihova nevoljnost nema nikakve veze sa vama. Trče od osobe do osobe jer ne znaju tačno šta žele. Bez razmišljanja o tome šta ih uzbuđuje i šta im stvara „leptiriće u stomaku“, umjesto da uzmu vrijeme i pitaju se šta će ih dugoročno usrećiti.

Djevica

Djevice su uvijek opterećene obavezama. Imaju užurban život. Ako im se sviđate, veza će funkcionisati. Ali ako vas ne vole, onda uopšte neće biti nježni prema vama i nestaće „bez treptaja oka“. I štaviše, uvjereni su da je ovo zapravo pravi potez. Morate shvatiti samo da ih više ne zanimate i da morate dalje sa životom.

Vaga

Vaga uvijek ima dobre namjere. Uopšte ne pokušavaju da budu okrutni. Ali njihov problem je suočavanje sa drugima. Kad shvate da veza ne funkcioniše, pokušaće da nestanu što je brže moguće. Nikada vam neće objasniti zašto su odlučili da vas napuste jer bi takav razgovor bio previše bolan za njih, a ne samo za vas. Ideja da vam slomi srce veoma utiče na njih. Tako je za njih jednostavnije da nestanu i da se više ne zavaraju, nadajući se da ćete ih razumjeti. Vage misle da ćete se smiriti i zaboraviti neuspjelu vezu s njima.

Škorpija

Škorpije se žele zabavljati. Žele biti u centru pažnje. Vole da upoznaju nove ljude i stvore nova prijateljstva. Ukratko, njihov hobi je flert. Ako ih na kratko upoznate, pretpostavljaju da vas ne zanima kako biste izašli sa njima samo zato što su vam bili dragi. Izbjegavajte pretpostavke i stvarajte dramatične situacije. Pripadnici ovog znaka radije bi otišli ​​nego što bi bili dio komplikovanih situacija.

Vodolija

Imaju lošu naviku nestanka jer potcjenjuju njihovu važnost. Smatraju da čine veliku stvar kada ignorišu vaše poruke jer pretpostavljaju da vam njihovo ćutanje neće smetati. Iskreno, kada vas Vodolija napusti, ona ne misli da radi nešto loše. Ona čak ne zna koliko ste važni i da vam se sviđa zbog onoga što radi. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,