Utorak, 3. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Niko ne može da ih se otarasi: Ovo su 4 najnapornija znaka u horoskopu

Preuzmite sliku

Određni horoskopski znakovi važe za posebno naporne.

Sa njima nećete lako izaći na kraj, ali ako se potrudite uspjet ćete da ih osvojite. Samo se prije toga naoružajte strpljenjem.

Ovan

Iako velikodušne i tople naravi, pripadnici ovog znaka znaju da budu izuzetno teški i naporni zbog svog ponašanja usmjerenog na traženje pažnje od drugih, uključujući dramu, manipulacije, glumljenje žrtve, pa čak i seksualno zavodljivo ponašanje usmjereno na “pridobijanje ljudi”.

 • Rak

  Plemeniti Rakovi u svojim žutim minutama mogu da steknu brojne neprijatelje zbog kojih bi ovi oko njih radije pobjegli iz svoje kože nego trpjeli njihove ekstremne promene raspoloženja, teškoće u kontrolisanju besa i prolazne paranoje.

  Vaga

  Velike diplomate i jedan od najdruštvenijih znakova horoskopa ima i jednu vrlo mračnu crtu zbog kojih ih mnogi izbjegavaju, naime vrlo su skloni pasivnoj agresiji. To podrazumijeva kontradiktorna osjećanja u trenucima stresa. Radi neriješenih osjećaja manje vrijednosti osciliraju između osjećaja manje vrijednosti i superiornosti. Ako se suoče s vlastitim ponašanjem, nemaju uvid u svoju krivicu već optužuju druge.

 • Riba

  Previše osjetljivi i povučeni pripadnici ovog znaka mogu da budu teško podnošljivi ako ih uhvati melanholija. Tada su pretjerano osjetljivi na svaki oblik kritike, pasivni su, neodlučni i prepuni kompleksa. (luftika.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,