Petak, 24. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Nestrpljive svađalice: Ovi znakovi najteže podnose gužve u saobraćaju

Preuzmite sliku

Sezona ljetnih godišnjih odmora polako se bliži kraju, a to obično znači da gužve u saobraćaju postaju sve češće, i veće.

Neki horoskopski znakovi jednostavno ih ne podnose i ne mogu ostati mirni kada ispred sebe primijete kolone. Ima i obrazloženje.

Ovan

Jedina stvar s kojom se nestrpljivi ovan nosi teže od gužvi u prometu su loši vozači koji mu staju na put. Iako su ovnovi u pravilu stabilni u kriznim situacijama, saobraćajna gužva maksimalno će ih iznervirati jer njima nije jasno zašto svi jednostavno ne mogu voziti onako kako treba. Gužve u prometu najteže podnosi ako je na suvozačkom mjestu. Zato, prepustite im upravljač, svima će biti lakše.

  • Djevica

    Pripadnici ovog znaka “pate” od tačnosti. Važno im je da na vrijeme dođu tamo gdje putuju, ne vole kad ih drugi moraju čekati te ni sami ne vole čekati. Zbog toga ih gužve na cesti često iz tihih i pristojnih vozača pretvore u vrlo ljute i glasne sudionike prometa koji će vam prstima bez ustručavanja uputiti i pokoju ne baš pristojnu gestu.

  • Škorpija

    Škorpije zapravo uživaju u gužvama na cesti jer im to daje priliku da budu nesmotreni, glasni i posvađaju se s prvom žrtvom koja im dođe na put. Ako primijetite nekoga ko se žustro svađa s drugim vozačima kroz prozor automobila i dobacuje im komentare, velike su šanse da je to baš vatreni škorpion koji na cesti koristi priliku da se ispuše. (zadovoljna.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,