Subota, 4. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ne prilazite im: Muškarci rođeni u ova 3 horoskopska znaka nikad ne prebole bivšu

Oni vas nikad neće voljeti jer će čitavog života voleti svoju bivšu djevojku i u svakoj sljedećoj će tražiti baš nju.

Dok neki podignutog čela sa radošću gledaju u budućnost, a koncentrišu se samo na sadašnjost, drugi ne mogu tako brzo da zaborave prošlost. Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka teško mogu da prebole prethodnu vezu i neke bivše djevojke po cijeli život ne mogu da ih izbace iz glave.

Rak

Za muškarce rođene u znaku Raka su rastanci prava noćna mora i teško mogu da se “oslobode” sjene bivše djevojke. Oni mnogo ulažu u vezu i sanjaju o tome da budu zauvijek sa svojom ljubavlju. Žude za sigurnošću, pa im je jako teško da izađu iz veze sa nekom osobom. Njihova senzibilna i romantična duša tera ih na to da idealizuju svoju prvu ljubav.

Lav

Muškarci rođeni u znaku Lava ne poklanjaju tako lako svoje srce. Ali, kad se u nekog zaljube, za tog će uraditi apsolutno sve, zbog toga i žele da odmah provedu cijeli život zajedno. Nakon raskida veze teško prihvataju da više ništa neće biti kao prije. Od straha da ih neko opet ne povrijedi opreznije ulaze u nove veze, pa često sanjanju o starim dobrim vremenima sa bivšom devojkom.

Strijelac

Veza sa slobodnim duhom, kakav je muškarac rođen u znaku Strijelca, nije jednostavna. On se brzo i često zaljubi, ali se teško odlučuje za čvrstu vezu. Nekako je tek prva velika ljubav uspjela da ga veže za sebe i to nikada neće zaboraviti. Ona je za njega jednostavno bila savršena (a s njom je imao iste probleme kao i s vama). (b92.net)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,