Subota, 25. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ne kačite se sa ovih pet horoskopskih znakova: Veoma su okrutni i osvetoljubivi

Preuzmite sliku

Oni uživaju u tuđoj patnji. Okrutni su, zlobni i osvetoljubivi, a ako im se zamjerite, često ćete tu odluku višestruko požaliti: Astrologija otkriva koji su najokrutniji od svih znakova

Škorpija

Škorpija je najokrutniji od svih znakova. Oni nemaju problema zgaziti nekoga ko im se nađe na putu ili manipulisati njima da bi dobili ono što žele. Okrutni su i obično nemaju nikakvog saosjećanja prema ljudima koje povrijede, čak šta više, ponašaju se kao da su oni krivi što su im se našli na putu.

Jedna od stvari koje Škorpije rade jest da pričaju o pretpostavkama koje o vama imaju (o vašim motivima, namjerama i vrijednostima) i reaguju na njih bez da otkriju jesu li te pretpostavke istinite. Teško je braniti se kad te se optužuje za stvari koje nisu nužno istinite. Škorpije voli držati ljude van ravnoteže, tako da kad udare, njihove žrtve se lako raspadaju.

Rak

Rak može izgubiti kontrolu nad svojim emocijama i postati jako posesivan. Ako se osjeća ugroženim ili dobije osjećaj da će nešto izgubiti, preći će u ofanzivu. Kad se ovako osjećaju, postaju okrutni i čini se da instinktivno znaju gdje udariti kako bi protivniku uzorkovali najviše moguće boli.

Čini se da rak nema straha od posljedica svojih postupaka i da reaguju bez razmišljanja o uništenju koje mogu prouzročiti. Iako osjećaju krivnju i kajanje, to se događa dugo nakon okrutnog djelovanja. Ne želite se petljati s nekim koga vole, jer se neće susprezati vratiti vam svu bol koju ste nanijeli njihovim voljenima.

Jarac

Jarčevi imaju mračnu stranu, a kad odu na to mračno mjesto, krše sva svoja uobičajena pravila. Oni će postati strašno okrutni ako im to može pomoći da napreduju u karijeri ili u osveti neprijatelju.

Čini se da uživaju u tuđoj nesreći i radosno će ispričati priču u kojoj je neko ko ih je povrijedio primio nazad karmičku kaznu. Okrutnost pokazuju otvoreno uživajući u tuđoj nesreći.

Ovan

Ovan je jak na riječima, a njegove izjave mogu biti pune otrova. Okrutni su kad ih neko naljuti ili uznemiri, te to kod njih potiče bujicu zlobnih izjava, a da ni na sekundu ne razmisle o tome kako će to povrijediti drugu osobu ili kako će to izgledati. Oni su također toliko konkurentni da mogu biti odvratni kao pobjednici i najgori gubitnici.

Bilo kakvo takmičenje s Ovnom može vas dovesti do toga da iskusite njihov otrov i zlu ‘duhovitost’. Kad se ohladi ili postane svjestan toga što radi, smirit će se i ponovo postati zabavni šarmeri. Ali povredu neće brzo zaboraviti.

Lav

Lavovi su toliko popularni i harizmatični da ih je teško ne voljeti. No kad se osjete ugroženo ili da im neko preotima centar pažnje, brzo postaju nemilosrdni i samo će čekati pravi trenutak da vas rastrgaju na komadiće.

Čini se da Lavovi znaju tačno kako izvršiti svoju osvetu koja će slučajnim posmatračima izgledati slučajno ili bezazleno, a žrtvu će u potpunosti uništiti. Oni će igrati prljavo i neće se suzdržavati ako vas namjeravaju uništiti. Nikad nije dobra ideja zamjeriti se Lavu jer njihove kandže ostavljaju duboke rezove, piše Your Tango. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , , ,