Nedjelja, 20. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Najveće psihopate u horoskopu: Neurotični, histerični, sa nepredvidivim ponašanjem…

Preuzmite sliku

Od ova 3 znaka bježite glavom bez obzira! U svrhu zabave, u nimalo zlonamjernom tekstu, saznajte koji su horoskopski znaci slabi na živcima…

Ovan

Najslabiji dio organizma su glava, mozak, oči, i polni organi. Ovnovi nekontrolisano rasipaju energiju, naskaču na sve što ide na dvije noge i mnogo se sekiraju. Skloni su povredama polnog organa, a živce ne štede i cijelim bićem se unose u sve što rade.

Za ove ljude karakteristično je da zbog stresova ili dugotrajnog nerviranja lako gube kosu, a onda dobijaju komplekse pa maltretiraju ljude u okolini. Ovnovi bi trebalo da izbjegavaju stresne situacije, a u liječenju da koriste prirodne lijekove, trave i čajeve. Brže se oporavljaju u prirodi, na čistom vazduhu, uz more ili vodu, ali poslije sedmicu dana opet prsnu i vrate se na staro.

Blizanci

Najugroženiji dijelovi organizma su ramena, ruke, prsti i živci, a sekundarno žlijezde i mozak. Podložni su hipohondriji, neurozama…

Plaše ih i manji znakovi oboljenja, što pogoršava stanje i može dovesti do teškog oblika hipohondrije.

Najgora kombinacija sklonosti i sudbine je kada jedan Blizanac odlučni da se bavi medicinom. Tada automatski postaje i nepodnošljiv pacijent, jer onda imaju tendenciju da se bave obrnutom psihologijom i pokušavaju upotrebom oštre retorike da od psihijatra naprave pacijenta.!

Oni su zapravo od onih psihiča koji su zabavni i dobrodušni, jako rijetko i melanholični. Nema tu realne agresije, ali budite na oprezu!

Strijelac

Strijelac je rođeni glumac, gurman i kreten, pa su mu želudac i probavni organi često ugroženi. Sljedeći na redu su živci i mozak, pa nije čudno da svaki od njih ima krajnje nepredvidive obrasce ponašanja.

Često neurotični i histerični, imaju tendenciju da maštaju preko potrebe i da se gube u svojim bolesnim fantazijama. Na njega snažno utiče okolina i još više emocije, pa lako oboli od tuge i depresije. Naravno, ako ih mazite i pazite biće vam zahvalni, ali ako niste od onih koji vole da brinu o djeci, Strijelac će vam se popeti na glavu.

U ishrani nemaju mjeru, uživaju u proždiranju hrane koju inače vole, pa ako niste dobra kuharica imate šanse da se smorite od negodovanja i prozivki. Dobro reaguje na sve vrste liječenja, ali njihov karakter ih često navodi na alternativnu medicinu. (besnopile.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,