Srijeda, 28. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Najnezgodniji neprijatelj: Ovo je “najotrovniji” znak uvijek spreman na osvetu

Preuzmite sliku

Najveća mana im je osvetoljubivost… On će vam tražiti najveću slabost i udariti tamo gdje vas najviše boli.

Jeste li se ikada zapitali koji znak horoskopa se najviše sveti?

Kome jednostavno ne smijete da se zamjerite?

U pitanju je – Škorpija!

Škorpije često ostavljaju sliku hladnih i ravnodušnih osoba, ali to je samo njihov oklop koji drugi moraju da probiju kako bi se s njima sprijateljili.

Uprkos tome, oni su jedni od najboljih prijatelja koje čovjek može poželjeti.

Potreban im je neko ko će ih razumjeti, ali i biti iskren kao što su i oni sami.

Neviđenom samodisciplinom vladaju svojim ponašanjem. S njima nikako ne bi trebalo ulaziti u žestoke sukobe, zato što su najnezgodniji neprijatelji.

Inteligentni su, vrlo hrabri i osvetoljubivi. Dugo će pamtiti uvrede, a kako su izuzetno intuitivni, brzo će naslutiti vašu “Ahilovu petu” i uzvratiti kada ste najslabiji!

Priroda ljudi rođenih u znaku Škorpije puna je protivrječnosti, izvor je neugasive borbe strasti i osjećanja. Iako je Škorpija detektiv koji njuška po tuđim “skrovištima”, sam ima više tajni nego bilo ko drugi.

Njegova najizrazitija osobina je suzdržanost, koja osobe rođene u ovom znaku čini pomalo tajanstvenim. Nikada ne dopušta da se prodre u njegove najintimnije i najskrivenije sfere, a svoje slabe tačke uspješno krije od drugih.

Ono što mu u mnogim slučajevima daje prednost je duboka i snažna intuicija koja mu omogućuje da razdvoji istinu od laži, kao zlo i dobro. (super žena)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje