Utorak, 19. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Najčešće greške koje ponosni Lavovi prave u ljubavnim vezama

Preuzmite sliku

Vatreni znakovi predstavljaju žestoke i strastvene drama kraljice Zodijaka.

Upravo to je ono što ljubavnu vezu sa jednim Lavom čini tako bogatim i uzbudljivim iskustvom. Iako tok jedne ljubavne veze zavisi od mnogo faktora, astrologija nam itekako može pomoći da odagnamo brojne nedoumice u vezi nje. Ona nam na primjer može otkriti koje su to najčešće greške koje Lavovi prave u ljubavnim vezama. Bilo da ste rođeni u znaku Lava ili ste u vezi sa osobom koja je Lav, uvid u to gdje Lav skreće sa kolosijeka kada je ljubav u pitanju vam može biti od velike koristi, prenosi Ženski magazin.

Glamurozni vatreni Lav, voli da živi poput istinskog člana kraljevske porodice. On će bez mnogo ustezanja svoju voljenu osobu apsolutno razmaziti ali isto očekuje i zauzvrat. U životu jednog Lava rijetko ima mjesta za dosadu, jer je on uvijek u trci za životnim strastima a više od svega prija mu da bude u centru pažnje.

Koje su to greške koje ponosni lavovi prave u ljubavi?

Žele da uvijek sve bude po njihovom

Gotovo da ovu karakteristiku možemo da oprostimo jednom istinskom kralju. Jer kao jedinstven horoskopski znak kojim vlada Sunce, Lav zaista osjeća da svijet treba da se vrti oko njega. Ova odlika može mu stvoriti niz problema u ljubavnoj vezi, jer je poznato da stabilne veze zahtjevaju jednakost i kompromise.

Vrlo su osjetljivi po pitanju kritika

Lavovi su druželjubivi i imaju odličan smisao za humor. Vrlo lako znaju da pronađu šalu koja će nekog nasmijati ali i pomalo bocnuti. Međutim kada neko pokuša da im uzvrati “uslugu”, znaju itekako da budu zaštitnički nastrojeni prema svojoj slici u ogledalu. Ako nešto Lav ne podnosi to je kritika, ma koliko dobronamjerna bila.

Podložni su dramskim izvedbama

Lavovi su oni kojima najbolje od svih znakova leži kruna kraljice drame. Oni su glasni, drčni i više nego primijetni u prostoriji. Međutim kada se njihov osjećaj za pozorišnu dramu pomiješa sa emocijama u stvarnom životu znaju da budu vrlo dramatični. Sa svojim “predstavama” Lav previše često odlazi u krajnost, dižući nos do zvijezda.

Zahtijevaju mnogo pažnje

Da li ste nekad čuli sa sindrom – jednog djeteta u porodici? To je dijete koje dobija svu moguću pažnju kako roditelja, tako i drugih članova porodice. Većina Lavova ima ovaj sindrom nezavisno od toga da li je u stvarnosti jedino dijete ili ima 12 braće i sestara. Lav je neko ko vam satima može pričati o sebi, a ko u isto vrijeme cupka u mjestu čekajući da vi konačno završite svoje izlaganje.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,