Nedjelja, 3. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Najbolji muževi: Ovi horoskopski znakovi su pouzdani i puni ljubavi

Preuzmite sliku

Kada tražimo partnera s najboljim osobinama, možemo uzeti u obzir i astrologiju pa prema horoskopskom znaku pronaći koja je osoba najbolja za nas.

Astrologija nam mnogo govori o našim sposobnostima. Žene žele nekoga pouzdanog, odanog i predanog, a to žele i muškarci.

Bik

Pouzdan, iskren i romantičan. Bik zna kako svoju ženu činiti sretnom i voljenom. Uvijek traži stabilnost u svojim vezama i to je ono što najviše nadahnjuje.

Lav

Lav je odan i ima dubok osjećaj razumijevanja. Voli obasipati svoju ženu pažnjom i ljubavlju. Lavovi će razmaziti svoje žene tonom poklona, ​​vodeći ih u kupovinu ili planirajući zajedničko putovanje! Izuzetno ih podržavaju.

Rak

S njima je nevjerojatno lijepo provoditi vrijeme, a vole sve u vezi s ljubavi. Emotivni su i osjećajni. Vole svog partnera obasipati ljubavlju i kvalitetno provoditi vrijeme s njim. Dobrog su srca i učinili bi sve da njihov partner bude sretan.

Riba

Muškarac u znaku Ribe voli ugađati i usrećiti druge. U svakoj prilici svoju suprugu čini sretnom i voljenom. Pobrinut će se da zaista bude tu za nju kao stub snage i podrške. Voli biti rame za plakanje svom partneru i voljenim osobama. (Večernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,