Petak, 24. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Muški horoskop: Kako izražavaju svoja osjećanja kada su zaljubljeni

Preuzmite sliku

Kada upoznate novog momka,sigurno pokušavate da razumijete njegov odnos prema vama – da li je ozbiljan ili želi kratkoročnu aferu. 

U ovome vam mogu pomoći zvijezde, odnosno, njegov horoskopski znak. Astrolozi analiziraju ponašanje muškaraca različitih znakova i iznose jasan opis kako se ponašaju, ukoliko im je zaista stalo do djevojke.

Ovan

Predstavnici ovog znaka su često nestrpljivi, vole da se sve urade odjednom, mrze da čekaju. Ali, za djevojku svojih snova će učiniti izuzetak – neće žuriti i pokušaće da stvore za vas dvoje oazu udobnosti i spokoja.

Bik

Ako je Bik muškarac odlučio da bude sa vama, on neće štediti napore da to i pokaže. Odmah će odgovoriti na vaše poruke, neće praviti pauze, a ako vas vidi recimo, u metrou, neće se ustručavati da vas zagrli čvrsto. Puni su energije i stalno žele da iznenade svog partnera.

Blizanci

Muškarci Blizanci su veoma energični, kreativni, ali istovremeno lukavi. Oni nikada nisu dosadni, a ljubav pokazuju tako što sve vrijeme pokušavaju da vas nasmiju.

Rak

Lojalan i brižan. Ako se sviđate muškarcu koji je rođen u horoskopskom znaku Rak, znaćete sve o njemu i o njegovim osjećanjima. Nikada vas neće uvrijediti ili rastužiti.

Lav

Oni su samouvjereni i ambiciozni, tako da radije daju direktne izjave. Lav “Volim te” govori samo ako vas stvarno voli.

Djevica

Oni vole da analiziraju sve, žele da vam pomognu i na njih se možete uvijek osloniti. Pokazuju svoju naklonost i emotivne gestove. Ovi momci su veoma pažljivi i mogu vam reći mnogo, ako se zaljube stvarno.

Vaga

Idealisti koji mrze svađe i sukobe. Njihov optimizam pomaže ne samo njima već se trude da podignu samopouzdanje djevojci koju vole.

Škorpija

Veoma strastveni ljudi. Pored toga, oni pokušavaju da partnera učine srećnim, dakle, kao i sa Blizancima dobro ćete se zabaviti svaki dan.

Strijelac

Nezavisan, avanturista. Ljubav će pokazati materijalnim stvarima, bilo da je to kupovina luksuznog buketa ili planiranje večere u najskupljem restoranu. Pored toga, Strijelac očekuje od svoje djevojke da postane njegov partner u svim vrstama avantura.

Jarac

Predstavnici ovog znaka su po prirodi nepovjerljivi. Ukoliko se konsultuje sa vama ili pokazuje druge znake lojalnosti, znajte – to je ljubav. Oni moraju da znaju da se mogu osloniti na vas, a ako je tako, smatrajte da ste ga osvojili.

Vodolije

Oni su pametni i šarmantni po prirodi. Pokazuju svoja osjećanja kroz reči, a ne akcije. Spremite se da volite ušima – i da razgovarate mnogo i dugo.

Riba

Ribe su veoma osjetljive. Često se lako zaljubljuju, ali kada se zaljube stvarno očekujte burne svađe, mirenja i strastvenu romansu koja odgovara romanima Shakespirea. (zenskimagazin.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje