Subota, 24. August 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Mrzi monotoniju: Žena u ovom znaku ne može bez flerta i zabave

Osvajanje kod nje ide teže, pa će partner morati da bude brz i nepredvidiv. U suprotnom joj možete dosaditi, a s obzirom da mrzi monotoniju, kao bez glave će pobjeći od vas.

U nastavku vam otkrivamo tri stvari koje ćete osjetiti na svojoj koži kada se zaljubite u ženu rođenu u ovom horoskopskom znaku.

Ne voli laskanje

Iako većina žena obožava laskanje, budite sigurni da kod žene koja je rođena u znaku Blizanca to ne donosi poene. One su već dovoljno sigurne u sebe, i ponekad će vam se činiti da ne postoji kompliment koji ćete joj dati, a da ga ona već nije dala sebi.

Veoma je poželjna, ali…

Flert je za njih normalan dio života, a ponekad se čini i kao način funkcionisanja. Kod njihovih partnera se često javlja strah od prevare, ali nema potrebe za tim. Ako je osvojite, ona se predaje u potpunosti.

Iako su bučne, privlače ih suprotnosti

Žene Blizance ćete primijetiti po galami, a često su predvodnice i najglasnije u društvu. Iako su tako zabavne, njih veoma privlače suprutnosti, te nije rijedak slučaj da “odlijepe” za nekim stidljivim tipom koji se plaši da ih pogleda. (zenskimagazin.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,