Nedjelja, 19. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Koliko smisla za humor ima vaš horoskopski znak?

Preuzmite sliku

Svaki horoskopski znak duhovit je na svoj način. Naravno, postoje oni koji su uvijek spremni za šalu na tuđi ili svoj račun…

Ovan

On je prvi i jedan od najduhovitijih znaka horoskopa. Uvijek je spreman za šalu, uvijek ima inspiraciju kako popraviti raspoloženje u društvu. Ponekad, zbog vladajućeg Marsa može i pretjerati u tome. Na izgled voli šalu i na svoj račun, ali ne dirajte u njegovu muževnost, jer tu je ranjiv. Pokušat će to sakriti, ali istina se često vidi na njegovom licu, prenosi cosmopolitan.hr.

Bik

Bik kao jedan dobroćudni znak, koji voli sve što je lijepo, ukusno za pojesti, voli naravno i zabavu i humor. On se iskreno smije, iza njegovih šala nema loših namjera. Sve je samo zbog smijeha, opuštanja i uživanja.

 • Blizanci

  Jedan vedar duh i komunikativan znak. Ovo je znak najviše spreman na šalu na svoj račun. Voli slušati i komentirati sve duhovite priče. On je po svojoj prirodi vječni dječak, jednostavno traži nešto duhovito u svemu pa nekad čak i u problemima.

  Rak

  Jedan od emotivnih i vodenih znakova voli šalu, ali na jedan specifičan način, s mjerom, jer Mjesec od koga je napravljen je vrlo promjenljiv, pa sve ovisi od raspoloženju. Ne dirajte njegovu majku i porodicu. To je njegovo i samo on na to ima pravo.

  Lav

  On je kralj, on može sve, ali ne i njegov ego. Njegov urođeni talent za uspjeh i postizanje visokih ciljeva nisu za šalu. Smatraju da jedino oni mogu kritizirati vodeće ljude u državi, jer ih samo oni mogu razumjeti, zato što znaju što je uspjeh.

  Djevica

  Odmah ćete pomisliti, a oni ne znaju za šalu. Mnogi zbog toga i misle da su Djevice dosadne. Nije tako. To je jedan intelektualan znak kojem su potrebni vrijeme i određene teme za šalu i smijeh. Na poslu su veoma duhoviti jer je to mjesto gdje su oni na svojem terenu.

  Vaga

  Profinjena Vaga je veoma duhovita, vjerovali ili ne. Voli čak i šalu na svoj račun, samo da ne bude neumjesna i bez stila. Sve osim ljubavi pogodno je za šalu. Ljubav je za Vagu suviše ozbiljna i važna da bi se njome šalili. Umjerenost prije svega da druga strana slučajno ne ostane povrijeđena.

 • Škorpija

  Crni humor, vicevi i psovke karakteristike su ovog znaka. Ali to njima stoji, ne djeluje neukusno, jer oni poznaju tamnu stranu svega što postoji. Uvijek su spremni na šalu, i na svoj i na tuđi račun. A seks? To je tema koju oni najbolje poznaju.

  Strijelac

  Duhoviti Strijelac! Oni su veseli, optimističnog duha i humor je nešto bez čega ne mogu. Njihova duhovitost je uvijek otvorena, vesela, okrenuta optimizmu, veselim i vedrim temama.

  Jarac

  Jarac šuti, ali kad progovori, dobar humor je tu. Često uz cinizam, ali iza ovog povučenog, šutljivog i osjetljivog znaka kriju se biseri duhovitosti. Samo im je potrebno vrijeme kako bi se opustili.

  Vodolija

  On je jedan od najduhovitijih znaka horoskopa. Karakterizira ga brzi humor. Vrlo brzo i neočekivano pobjesni. Šali se sa svime osim s gladi u svijetu, i ostalim patnjama u svijetu, tu je preozbiljan i osjetljiv.

  Ribe

  Ribe su sklone bezazlenom humoru. Malo povučene po prirodi, uz koju čašicu vina, postaju imitatori van svake kategorije. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: ,