Utorak, 3. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Koji su to idealni parovi horoskopa i kome ste suđeni?

Preuzmite sliku

Koji su to idealni parovi horoskopa? Ima veza koje su od samog početka predodređene da traju.

Za to su se pobrinule zvijezde…

Idealni parovi horoskopa

Lav i Strijelac

Znakovi zodijaka koji mogu ostvariti dugoročne veze, prvenstveno su Lav i Strijelac. Na dobar način, ovo je eksplozivan par. Oba znaka su veoma strastvena, tako da su u stanju da održe obostrano interesovanje veoma dugo. Po prirodi su to veoma hrabri radoznali ljudi koji traže nova iskustva, pa se odlično nadopunjuju. Još jedna zajednička osobina Lava i Strijelca je to što stvari ne shvataju previše ozbiljno. Na istoj su talasnoj dužini i imaju sve uslove da ostanu zajedno do kraja života.

Vodolija i Vaga

Na drugom mjestu među parovima horoskopskih znakova koji imaju velike šanse da stvore savez za cio život su Vodolija i Vaga. Za oba znaka karakteristična je želja za slobodom i avanturom. Ne opterećuju se teškim temama i ne vole svađu. Na sve životne poteškoće gledaju s vedrije strane. Vodolije su izuzetno inteligentne, a Vage veoma kreativne. Učiniće sve da održe ravnotežu u vezi.

Rak i Bik

Prije svega, oni se međusobno dopunjuju svojim razlikama. Rakovi su često neodlučni i osjećaju se nespremnim za teške životne okolnosti, ali će ih lakše pregurati ako pored sebe imaju snažnog Bika. Bik je veoma racionalan i uvijek spreman da zaštiti svoje voljene. Rak će mu pružiti mir i tolinu. Ova veza ima sve predispozicije da potraje.

Djevica i Jarac

Djevica i Jarac su u stanju da stvore jedan od najjačih saveza među ostalim parovima zodijačkih znakova, jer su zaista kompatibilni. Djevice u svakom svom činu teže savršenstvu i pravdi, a rođeni u znaku Jarca uvijek pokušavaju da ostvare bilo koji cilj u životu zahvaljujući svojoj ozbiljnosti i odlučnosti. Kao par, Djevica i Jarac su uvijek spremni da podrže jedno drugo, tako da su u stanju da se nose i sa najtežim životnim iazovima. Oboje ulažu mnogo truda u svoj lični razvoj i razvoj odnosa, zbog čega čine snažan i skladan par.

Ribe i Škorpije

I jedan i drugi znak krasi izražena intuicija i osjetljivost. Prema horoskopu, Škorpija je misteriozan znak, a Ribe sanjari i romantičari. Iz tog razloga, ovi znaci privlače jedni druge na dubokom, duhovnom nivou. Između njih se formira jaka i strastvena veza, sposobna da izdrži sve prepreke i poteškoće. (Lepota i zdravlje)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje