Ponedjeljak, 30. Marta 2020.
Tuzlanski.ba logo

Koronavirus u BiH

ZARAŽENI

354

OPORAVLJENI

17

UMRLI

8
Preuzmite sliku

Koji je horoskopski znak vaša sigurna ljubav?

Popularno

Obično se na internetu mogu pronaći brojni tekstovi o tome koji horoskopski znakovi odgovaraju u ljubavi (i u krevetu).

Međutim, za svaki horoskopski znak postoji jedan drugi koji mu savršeno odgovara – po karakteru, po osobinama.

Ovan

Ovan treba Djevicu u svom životu. Ona je razumna i oprezna, pažljiva, pouzdana te brižna – a posebno drži spontanog, dinamičnog i ponekad nepromišljenog Ovna s obje noge na zemlji.

Bik

Bez Vodolije se Bik neće dobro snalaziti. Naime, Vodolija je puna energije, temperamentan je te je općenito fascinantno biće. To oduševljava Bika koji se veseli i zna uživati u životu, ali je ponekad flegmatičan i spor.

 • Blizanci

  Blizanci ne mogu zamisliti život bez Bika. Bik je jako strpljiv s ljudima. Osim toga je i jako srdačan i izdržljiv. Dakle, savršene karakteristike za nadopuniti živahnog Blizanca.

  Rak

  Ako postoji znak bez kojeg Rak ne može, onda je to Škorpija. Ona je hrabara, odlučna i neustrašiva. Osim toga je strastvena i vjerna. Upravo je to što treba osjećajnom i suzdržanom Raku.

  Lav

  Kako bi mu život bio ispunjen, Lav treba Vodoliju u svom okruženju. Svejedno je li u krugu prijatelja ili porodice. Glavno da Lav može profitirati od samostalnosti, odlučnosti, idealizma te energije vodolije. To imponira samopouzdanim i spontanim Lavovima.

  Djevica

  Strijelac je sa svojim humorom, opuštenošću te dalekovidnošću – ponekad perfekcionistički nastrojenoj Djevici savršena nadopuna.

 • Vaga

  Osobe rođene u znaku Vage trebaju Ribu u svom životu jer ona je suosjećajna, maštovita i intuitivna. Baš to što treba osjećajnim Vagama koje teže za ravnotežom.

  Škorpija

  Škorpiji je jako teško bez Vage. Ona je osjećajna, diplomatski nastrojena te ima na ljude izjednačujući učinak. Škorpija je pak često vrlo instinktivna, stroga i izazovna – pa tako ova dva znaka čine u prijateljstvu, na poslu te u porodici savršen duet.

  Strijelac

  Strijelcu u životu treba Lav. Brižan je, odgovoran i šarmantan, ali i metodičan, objektivan i savjestan. To je za avanturistički nastrojenog, ali ponekad i lakovjernog Strijelca dobra suprotnost.

 • Jarac

  Život Jarca ljepši je ako ga može provesti s Blizancem. Naime, Blizanci su znatiželjni, društveni, živahni i kompleksni. To imponira savjesnom, često suzdržanom i pomalo tromom Jarcu.

  Vodolija

  Vodoliji treba Raka u svom životu. Rak je osjećajan, ima smisla za humor te je vrlo maštovit. Također je vrlo brižan tip. To nadopunjava Vodoliju, jer ponekad zna biti vrlo impulzivna i napadna, te čak i živčana i ekscentrična.

  Ribe

  Za Ribe je život bez Jarca puno teži. Jarac je objektivan, koncentriran i vrlo pouzdan. Osim toga je vjerno biće. Upravo to što treba emocionalnom i ponekad preosjetljivom Jarcu. (ljepotaizdravlje.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,