Nedjelja, 19. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Kakvi su muževi prema horoskopu: Riba najbolji suprug, blizanac zabavan, škorpija posesivna

Preuzmite sliku

Jedan malo drugačiji horoskop. Dok je blizanac idelan materijal za brak, rak je tradicionalan, škorpija posesivna, a riba idealna… 

Ovan je strastven

Kao suprug, pripadnik ovog znaka je onaj kojeg ćete doživjeti kao snažnog, muževnog pripadnika svoje vrste. Neće ga biti lako “uhvatiti” u brak, ali ako se strastveno zaljubi, neće puno razmišljati i može se odlučiti na brak nakon kratke veze. On ne bježi od svojih odgovornosti i voli da dominira, pa je dobro da kraj sebe ima nekog smirenije naravi. Želi lijepu i pametnu ženu koju će pokazivati, a ukoliko nestane strast – mogao bi potražiti uzbuđenje izvan braka.

 • alkohol-par
 • Bik je posvećen

  Pripadnik ovog znaka se obično ženi tek nakon što ima sve preduslove – posao, određene godine, riješeno stambeno pitanje, a zasnivanje porodice ga može prije natjerati u brak. On je odan suprug posvećen porodici, a obično je nježan i dobroćudne naravi. Nije baš angažovan u kućnim poslovima, ali to nadoknađuje napornim radom na poslu. Traži ženu sa visokim libidom, jer je vrlo strastven. U braku se često udeblja, pa ga treba podsticati na kretanje i dijetu.

  Blizanac je zabavan

  Iako mogu biti karakterno dobri, teško se može reći da su pripadnici ovog znaka idealan “materijal” za brak. Život sa  Blizancem je obično nepredvidiv i zabavan, ali potrebna im je supruga koja nije od onih što mora imati sve isplanirano i dogovoreno, a opet ne smije biti previše opuštena jer tada niko neće gurati ono “što se mora”. Obično se ženi zbog pritiska, djece i zaluđenosti. Šarmantan je, ali zna izazivati nepotrebne svađe.

 • par
 • Rak je tradicionalan 

  Pripadnik ovog znaka je u više stvari tradicionalan muškarac, ali neće imati previše problema sa ulaskom u brak, a sama porodica mu puno znači. Biće zabavan te ponekad strog roditelj, a kao suprug pun ljubavi i brige. Ipak, mane su mu pretjerana kritičnost, zvocanje i pasivnost pa život sa njim nije jednostavan. Potrebna mu je žena koja se ne vrijeđa olako i ima slične stavove kao i on. Većinu vremena će provoditi kod kuće, pa ga morate tjerati i na druženja.

  Lav je odan i zahtjevan

  Pripadnik ovog znaka je suprug koji zahtjeva mnogo pažnje, a ako se to ispoštuje on može biti najbolji suprug na svijetu. On mora znati da je supruzi prioritet tako da mu ona dokazuje koliko ga voli i želi. Kao partner nije rigorozan, a obično sa njim stvari ostaju onakve kakve su cijeli život ako ih već na samom početku postavite. Zapravo je pravo dijete koje se voli zabavljati, pa želi ženu koja u sebi ima dozu sponatanosti i zaigranosti.

 • par-selfie
 • Djevica je vjeran

  Pripadnik ovog znaka jedan je od najvjernijih muškaraca Zodijaka. Nije posesivan, ali pritom nije niti nešto naročito strastven. Često je konzervativan i krutih stavova, ali njegova ljubav i briga je neupitna. Kao roditelj je fantastičan, zbog čega se žena još više zaljubljuje u njega. Na romantiku ga treba podsticati, jer on kao veće dokaze ljubavi doživljava zajedničke planove, projekte i razgovore, a cijent će sitne dokaze ljubavi – poput jutarnje kafe i fine večere.

  Vaga je strastven

  Poput Blizanaca, ni pripadnik ovog znaka nije naročit “materijal za brak”. Nakon ulaska u njega potrebno mu je duže vrijeme prilagođavanja, a u tome ga treba voditi supruga – pokazivanjem koje granice ne smije preći. Ako je i prije braka volio flert, s time će i nastaviti, ali to ga ne sprječava da i sam ne bude ljubomoran. Ipak, dobro je da ga žena povremeno draži i izaziva, to drži njegov interes. Odličan je ljubavnik i voli uvoditi novotarije u seks.

  Škorpija je posesivan 

  Muškarac rođen u ovom znaku uvjerljivo je najposesivniji i najskloniji ljubomori u Zodijaku. On je vrlo strastven, a upravo to je cijena koja se plaća za intenzitet osjećaja kojim obasipa svoju bolju polovinu. Život sa njim može biti dramatičan i činiti se kao nadmudrivanje, pa mu treba jaka žena koja zna šta želi, ali ne i ona koja će se truditi nametati svoju volju. Red svađa, red seksa, red maženja, red nježnosti – život s njim nikad nije dosadan.

 • par-brak-veza
 • Strijelac je zahtjevan

  Ovaj muškarac je rođeni pustolov i ne može mu se zamjeriti što svoju energiju ne usmjerava samo na brak – njega zanima još sto drugih stvari. Kao muž je posvećen porodici, ali potrebno mu je njegovo slobodno vrijeme. Treba mu žena koja to neće tumačiti kroz ljubomoru već će biti svjesna da je voli zbog djela, a ne riječi i obećanja koje on izgovara. Porodica ga mijenja – usmjerava svoju energiju da brine o njoj, a zna biti radoholičar.

  Jarac je “neuhvatljiv”

  Koliko god Jarac bio tradicionalnog duha, pripadnik ovog znaka čak će se i svojoj ženi činiti ponekad neuhvatljivim zbog njegovog garda i usmjerenosti na praktične i realne stvari. To je samo fasada za njegovu strastvenu prirodu, on je i velik ljubavnik koji kroz fizičke nježnosti bolje otkriva svoju ljubav nego kroz riječi. Uz njega će se žena osjećati sigurno, ali u svakom slučaju mu treba žena visokog samopouzdanja, jer zna biti nenamjerno neugodan sa riječima.

  Vodolija je nepredvidiv

  Pripadnik ovog znaka oličenje je nepredvidljivosti, a koliko god vas voli on može izvoditi razne situacije u kojima će testirati odnos. Zabavan je i zanimljiv, a djeca mu puno znače. Potrebna mu je žena koja ga dobro razumije i prihvata njegove metode funkcioniranja koje su često drugačije od tuđih. Ako dođe u odnosu do puno zvocanja, rutine i svađa, on može uprkos ljubavi otići ako ne vidi smisao u produžavanju odnosa. Ipak, treba mu žena koja mu zna “parirati”, pasivne mu dosade.

  Riba je odličan suprug 

  Pripadnik ovog znaka je kao stvoren za supruga – sposoban je posvetiti se ženi koju voli i dati joj svu ljubav svijeta ne strahujući ugrožava li to njegovu muškost i čini li ga to papučarom. Rado provodi vrijeme sa porodicom, a jedan je od onih za koje je najmanje vjerovatno da će prevariti. Ipak, jednak angažman traži i sa druge strane – želi ženu koja mu zna pokazati koliko joj je stalo u svakodnevnom životu. Svađe ne trpi i vrlo je miroljubivo nastrojen, a ako ga nešto muči najčešće skuplja frustracije dok ne “pukne”. (Stil.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , , ,