Petak, 19. Juli 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Kako se svaki od horoskopskih znakova može obogatiti

Otkrivamo kako svaki od horoskopskih znakova razmišlja o novcu i koji im je najbolji put za postizanje materijalnog bogatstva.

Ovan

Ovan je toliko agresivan da ima urođenu tendenciju da se nametne na pozicije moći. Ovnovi se bogate kao liječnici (gdje se igraju Boga), kao agenti i kao burzovni posrednici.

Bik 

Bikovi su često vlasnici sportskih objekata i terena,a uspješni su i na području sportske medicine i fizioterapije. Često su vlasnici franšiza za fitness. Počnu s jednom teretanom i ne staju dok ne postanu vlasnici lanca. Bikovi obožavaju novac.

Blizanci

Vrhunski kuhari i maheri za gadgete, Blizanci najbrže zarađuju u svijetu hrane i tehnologiji. Oni se obogate na spuštanju cijena. Odlični su u cjenkanju, kupe stvari jeftino i preprodaju ih za visoku cijenu. Zvuči jednostavno zar ne!

Lav

Zbog svog prirodnog šarma Lavovi često postanu superzvijezde. Lavovi su redovito na listama najbolje plaćenih poslova, a pogotovo u zabavnoj industriji.

Djevica

Djevice su predani radnici i ako ne završavaju uvijek na najvišim i vodećim pozicijama zbog svoje etičnosti i predanosti radu ugledni su i poštovani kao zaposlenici. Obično ne mijenjaju poslove česti, a njihov lojalnost im se isplati.

Vaga

Ako postoji neko ko može zaraditi novac ne radeći ništa, to je Vaga. Lijene i nesklone da se ikada potrude oko posla, čini se da uvijek uspijevaju dobiti neko nasljedstvo ili zakladu. Vage ne rade, one nasljeđuju i troše.

Škorpion

Škorpion zarađuje velike svote u područjima gdje mogu ispuniti svoje strastvene potrebe. To mogu biti područja od uslužnih do medicinskih.

Strijelac

Jednoga dana, o da jednoga dana Strijelac će zaraditi novac. Jednoga dana. Dok taj dan ne dođe Strijelac će sanjati na što će potrošiti novac. Ukratko, Strijelci se nikada ne obogate.

Jarac

Ulaganja i berza. Također se za Jarce može reći i da su rođeni bankari. Često rade i uredske poslove, ali uvijek postanu lideri i pri tome imaju puno stila i gracioznosti.

Vodolija

Vodolije se boje zaposliti, iako su svjesni da im je novac potreban za preživljavanje, zato bi se radije vjenčali i prepustili partneru brigu oko uzdržavanja. Vodolije ne vole raditi, draže im je da neko drugi radi umjesto njih.

Ribe

Ribe vole ljude i životinje i čestu na visokim položajima u organizacijama koje im pomažu. Ako nisu posve altruistični u svom pristupu, mogu zaraditi veliki novac pomažući drugima.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,