Srijeda, 20. Februar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Kako pokazuje ranjivost prema njegovom horoskopskom znaku

Ranjivost je lijepa stvar, ona sa sobom nosi posebnu intimnost u odnosima.

Iako svi pokušavamo da ne budemo ranjeni i da ne osjetimo bol, bez ranjivosti nema razumijevanja i povezanosti sa partnerom. Ranjivost je kvalitet i siguran indikator da znate da se vaša veza odvija u pravom smjeru.

Svaki čovjek ima drugačiji način izražavanja sebe, kako bi pokazao svoje emocije. Obratite pažnju na ove znake ranjivosti kako biste znale da li je on zaista zainteresovan za vas.

Ovan

Kako da saznate kada ga nešto muči?

Većinu vremena vidite muškarce koji se pretvaraju. Oni izgledaju kao da je sve u redu – bar se pretvaraju da je to tako. Ali, muškarac u znaku Ovna se nikada neće tako ponašati. Ako mu nešto smeta, reći će vam. Umjesto da se uznemirite zbog toga, trebalo bi da to cijenite jer je iskren i govori vam sve prije nego što se stvari pogoršaju.

Bik

Pričaće vam o komplikovanim stvarima kada je u ranjivom raspoloženju.

Veoma je lako razgovarati sa muškarcem u znaku Bika kada ste sami, a razgovori mogu biti malo komplikovaniji kada je Bik u ranjivom raspoloženju. Reći će vam koliko vas voli i koliko mu značite. Samo ga slušajte i pustite ga da vam otvori dušu.

Blizanci

Pita vas često o vašem životu, vašoj prošlosti i obavljate duboke razgovore.

Da biste saznali interese muškarca Blizanca, morate imati u vidu razgovore koje imate sa njim. Ako je iskreno zainteresovan za vaš život i vašu prošlost, to znači da je iskreno zainteresovan i za vas. Želi da vas upozna kao osobu, želi da zna sve o vama i on će voljeti da podijeli sve o sebi zato što traži ozbiljnu vezu. On voli duboke razgovore i spreman je da odgovori na značajna pitanja koja mu postavljate.

Rak

On dijeli svoje loše stvari s vama.

U odnosima, većina nas pokušava da se prikaže u najboljem mogućem svjetlu. Ali svi imamo tamne tajne koje čuvamo duboko unutra. Postoje periodi kada smo uradili nešto loše i kada se nešto loše dogodilo, u kojima smo pravili greške. Ako vam se vaš Rak otvori o ovim stvarima, to znači da zaista želi da bude sa vama. Potrebno je mnogo hrabrosti da pričamo o mračnoj prošlosti. Ako to radi, trudi se da izgradi jak odnos sa vama.

Lav

Dopušta vam da vidite njegovu osjetljivu stranu.

Za svijet, vaš Lav je harizmatična osoba. Shvatićete da je zaista zainteresovan za vas kada po strani ostavi svoj ego i prikaže se pred vama kao tiha, osjetljiva osoba. On vas smatra posebnim i zato vam daje priliku da vidite kakav je iza glamura.

Djevica

Postaje nervozan!

Veoma je teško razbiti njegovu školjku. Morate biti strpljivi sa muškarcem u znaku Djevice ako želite da vam se u potpunosti otvori. Ako primijetite da je nervozan, on postaje osjetljiv prema vama.

Vaga

Traži savjet od vas.

Sveznalici Vagi treba puno hrabrosti da prizna da ne zna nešto. Dakle, ako vaš muškarac Vaga traži savjete ili sugestije od vas, on otkriva da ne zna sve i da mu treba vaša pomoć. Ne bi to uradio da nije iskreno zainteresovan za vas.

Škorpija

Preuzima odgovornost za njegove raskide u prošlosti.

Odnosi puno znače za Škorpiju. Ako vam priča o njegovim odnosima iz prošlosti i priznaje greške koje je učinio zbog kojih nije mogao da održi odnos, to znači da je zaista zainteresovan za vas i da ne želi da ponavlja te greške.

Strijelac

Ne drži gard.

Kada vaš optimističan i duhovit Strijelac počne da spušta svoj gard, razmatra svoje brige i zbrke sa vama, to je znak da je iskreno zainteresovan za vas. Konačno skuplja emocionalnu hrabrost da vam kaže da se njegov svijet srušio i da ste mu potrebni.

Jarac

Dijeli svoje tajne iz prošlosti sa vama.

Disciplinovan, vrijedan Jarac nije uvek komunikativan. Ali, ako dijeli svoje tajne ili govori o svojoj prošlosti, to znači da ste veoma bitan dio njegovog života.

Vodolija

Sluša svoje emocije.

Intelektualna Vodolija uvijek pokušava da izbjegne emotivne stvari. Dakle, ako vaša Vodolija sluša vašu priču ili vam daje rame za plakanje kada imate loš dan, budite srećne što se prilagodio vašim emotivnim potrebama i tu je za vas kad vam je potreban.

Ribe

Dijeli svoj stvaralački rad sa vama.

Sanjari Ribe izražavaju sebe kroz kreativnost. Ako ste njegova muza i dijeli svoje kreativne kompozicije sa vama, to je indikacija da ste mu posebni. Ribe imaju tendenciju da pobjegnu u fantazijski svijet i kada spuste svoj gard, dopustiće vam da uđete u njihov kreativni svijet zato što ste mu posebni. (zenskimagazin.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,