Petak, 1. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Izvor nevjerovatne sreće: 5 horoskopskih znakova koji imaju dar za pobjeđivanje

Preuzmite sliku

Ovi horoskopski znakovi imaju toliko sreće u životu da se ponekad čini da o njoj praktički mogu ovisiti.

Svi imamo trenutke u kojima sanjamo o dobitku na lutriji i oproštaju od svih svojih finansijskih problema. Bez obzira koliko možda željeli osvojiti milione, vjerovatnost da hoćemo je izuzetno mala.

Osim ako si jedan od ovih horoskopskih znakova.

Nije garancija, ali sljedeći horoskopski znakovi imaju sreće u pobjeđivanju i mogu imati blagu prednost u odnosu na druge. Naravno, lutrija je kockanje, a ako ne možeš priuštiti rasipanje novca, pripazi da joj ne pribjegavaš često…

Škorpije

Škorpije imaju toliko sreće, da se moraš zapitati jesu li rođeni pod sretnom zvijezdom. Zapravo su toliko sretni da se čak i ne moraju previše truditi. Oni su onaj tip osobe koja u svom zimskom kaputu pronađe novčanicu od 100 maraka nakon godinu dana ili u nagradnoj igri iz vedra neba osvoje putovanje.

Ako pitaš Škorpije, vjerovatno bi vam rekli da nisu te sreće, pa je možda njihovo poricanje razlog zašto imaju tako veliku sreću?

Vodolije

Vodolije su tip osobe koja preračunato riskira i obično joj se isplati. Ne kockaju se i ne rade ništa glupo, ali riskirat će nešto. Imaju poprilično sreće, ali nisu emocionalno uloženi u ishod.

Čini se da sreća više uspijeva ravnodušnima, pa ako računaš na to da će te spasiti sreća, velika je vjerovatnost da neće. Dakle, Vodolije imaju dobre šanse za dobitak na lutriji sve dok se na njih ne vrši pritisak i sve dok nije važno hoće li ili neće pobjediti.

Strijelac

Strijelac je jedan od najsretnijih znakova horoskopa. Teško je objasniti zašto neki ljudi imaju više sreće od drugih, ali moglo bi zbog njihovog optimističnog stava koji Strijelca čini toliko sretnim.

Oni su tip osobe koja hoda i pronađe novac na podu.  Imaju dovoljno sreće da dobiju na lutriji i znaju šta učiniti s osvojenim novcem.

Ribe

Nema razloga zašto Ribe toliko privlače sreću, a ovo je i jedan od znakova koji bi osvojeni dobitak definitivno uložio u nešto dobro i dao drugima.

Sačuvajte malo i za sebe, Ribe! Budući da su toliko intuitivne, trebale bi uvijek slušati svoje instinkte što se tiče odabira ‘sretnih’ brojeva.

Djevica

Kad bi Djevica sjela i razmislila, shvatila bi koliko je sretna; međutim, sreća je vjerovatno posljednje o čemu Djevica razmišlja jer ima toliko drugih važnijih stvari koje treba uzeti u obzir.

One su obično vrlo pažljive i promišljene, posebno što se tiče novca, pa neće kupiti gomilu lutrijskih listića. No ako bi im netko poklonio listić ili bi neiskorišteni listić našla na podu, otkrila bi da ima puno sreće, piše žena.hr

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,