Subota, 19. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Između ovih horoskopskih parova postoji mistična povezanost

Preuzmite sliku

Svi znamo da vrlo često treba za uspješnu i dugotrajnu vezu puno „raditi“.

Ali neki, zahvaljujući svom horoskopskom znaku, imaju sjajne preduvjete. Između nekih horoskopskih znakova, čak i u prijateljstvu, često postoji neka nevidljiva i neraskidiva veza.

Vaga i Škorpija

I vage i Škorpije su vrlo mirne, plašljive i introvertirane. Međutim, oba znaka su vrlo emotivni. Razumiju se međusobno često i bez riječi. Mogu osjetiti ono što u istom trenutku onaj drugi osjeća te se ponekad čini kao da oboje komuniciraju mislima.

 • Ribe i Rak

  Ribe i Rakovi skloni su jako se pouzdati u svoju intuiciju. A to je kod oba znaka gotovo pa nadnaravno. I Ribe i Rakovi imaju jako izraženo šesto čulo. Ta mistična sposobnost povezuje ih na poseban način. Veza između ova dva znaka često kao da nije s ovog svijeta.

  Strijelac i Ovan

  Strijelci i Ovnovi su vrlo pustolovne prirode, a također su duhovno povezani sa svoje intelektualne strane. Nevidljiva veza koja povezuje te dvije duše ne može nitko ili ništa prekinuti. U dvoje su nepobjedivi.

  Blizanci i Vodolija

  Blizanci će Vodolije dovesti do sjaja, a Vodolija vodi blizance kroz život: oba horoskopska znaka dovode se međusobno u ravnotežu. Gotovo kao da ne mogu biti jedan bez drugoga. Toliko su jako povezani da čak i drugi horoskopski znakovi to mogu osjetiti. (Miss7.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,