Nedjelja, 31. Maja 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Iskreni i surovi bez obzira na posljedice: Dva horoskopska znaka koja vas nikada neće slagati

Svi ponekad znamo da slažemo, bilo da su to male ili velike laži, ali postoje oni koji ne znaju da lažu i bez obzira na posljedice biće uvijek iskreni. 

U današnjem tekstu nam astrolozi otkrivaju koja dva znaka Zodijaka ne znaju da lažu…

Ovan

Iako su energični, oni ne žele svoju energiju da troše na laganje. Zbog svoje impulsivnosti uvijek kažu šta imaju drugome u lice, bez obzira na to da li će nekoga povrijediti.

Iskrenost je njihovo drugo „ja“, pa se samim tim ne ustručavaju nikada da kažu istinu. Kao što je i gore napisano, njihove brutalno iskrene riječi nekada znaju da povrijede nekoga, ali im je i pored toga važno da govore istinu.

Strijelac

Strijelčevi su najiskreniji znak horoskopa, vjerovali vi to ili ne. Takođe se za njih kaže da su jako dobri ljudi koji cijene svoje prijatelje i ono što imaju i da su vrlo velikodušni.

Jedino što im se može zamjeriti (a i ne mora) je to što vole da preuveličavaju neke svoje dogodovštine. Doduše, ne da bi od sebe pravili heroja, već da bi zabavili društvo kojem pričaju. Strijelčevi kao i Ovnovi sve vole da kažu u lice, bez obzira na sve. (zenskimagazin)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,