Nedjelja, 13. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ilustracija koja otkriva puno o vašoj ličnosti: Životinja koju prvo ugledate govori kakva ste osoba

Preuzmite sliku

Ilustracija pokazuje dvije životinje, koje su u potpunosti različite po svojim osobinama.

Fokusirajte se na fotografiju, ona životinja koju prvu primjetite otkrit će puno o načinu na koji funkcionira vaš mozak.

 • Da li ste osoba koja na sve reaguje spontano ili itekako razmišljate o svakom detalju?

  Ako ste vidjeli zeca:

  Zečevi su brzi, oprezni i uvijek u pokretu. Ako ste prvo primijetili zeca, domišljati ste i imate neodoljivi šarm. Vrlo ste spontani i odmah ste spremni na djelovanje, ako za to ima potrebe. Volite sarkazam i brzo shvaćate i prihvaćate šale jer vaš mozak procesuira stvari brže, nego kod ostalih. Niste jedni od onih koji razmišljaju o prošlosti, već živite u trenutku te dajete sve što imate stvarima koje radite.

  Ako ste prvo vidjeli patku:

  Patke se na prvu čine mirne i staložene, ali ispod površine vode one ubrzano rade kako bi se kretala naprijed. Ako ste prvo vidjeli patku, dijelite istu karakternu osobinu. Izvana ste smireni, ali iznutra vam se stalno misli motaju po glavi i mozak vam neprestano radi. Volite duboko razmišljanja, a fokus vam je stalno na poslu. Iako tako ne pokazujete, često razmišljate o važnim i dubokim temama koje imaju veliki značaj. Vi razmislite prije nego što nešto kažete i razumijete sve prije nego što djelujete. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,