Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Horoskopski znakovi sa najgorim temperamentom: Na kraju naštete više sebi nego drugima…

Preuzmite sliku

Popularno

Njihovi napadi bijesa postupno se povećavaju i postaju eksplozivni.

Kaže se da niko nikada doista ne upozna svog partnera dok ne doživi onu važnu prvu svađu u vezi jer to otkriva kako će se par nositi sa svojim problemima i stvarima oko kojih se ne slažu. Dok je većina horoskopskih znakova iznimno vješta u suočavanju sa svojim temperamentom, neki se bore se s problemima nekontrolisanog bijesa, prenosi Večernji list.

Prema Pink Villi, ovi znakovi imaju opasne napade bijesa koji mogu na kraju naštetiti sebi više nego bilo kome drugom u njihovoj blizini.

Vodolija

Vodolija ljutnju doživljava kao sporo gorući osjećaj. Njihovi napadi bijesa postupno se povećavaju i postaju eksplozivni. Iako ne bi sve Vodolije burno reagovale na probleme, koristili bi ih da manipulišu svojim partnerima da odustanu od svađe ili da se slože s Vodolijom.

Ovnovi vole avanturu i istražuju nova mjesta. Oni su prilično otvoreni i ne vole biti dominantni u vezi. Vrlo su odani partneri, a ponekad su nestrpljivi.

Bik

Bik obično ima vrlo ujednačen temperament i ne razbjesni ga ruganje, podsmijeh ili čak težak dan na poslu. No, ako neko loše vozi cestama ili napravi prometni prekršaj, tada se njegov bijes odjednom rasplamsa. Ovaj zemljani znak također je sklon biti gadan kad je gladan. Uskratite im hranu i oni će se pretvoriti u zlovoljne zvijeri.

Škorpija

Jedan od tiših i povučenih znakova u zodijaku, Škorpija se ne naljuti lako. Ovaj vodeni znak nikada nikome ne daje do znanja što se događa iza njihovih očiju jer svoje emocije vole zadržati za sebe. Ipak, sve što trebate učiniti da im krvni pritisak skoči je greškom uvrijediti njihovu porodicu. Ovaj znak može imati opasan ispad bijesa koji prijeti uništiti one koji su povrijedili njihove voljene.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,