Petak, 3. Aprila 2020.
Tuzlanski.ba logo

Koronavirus u BiH

ZARAŽENI

532

OPORAVLJENI

20

UMRLI

16
Preuzmite sliku

Horoskopski znakovi kojima su maniri slabija strana

Možda i niste svjesni vaših loših manira ili nedostatka istih.

Problem je u tome što kada nemate manire, možete veoma lako da postanete žrtva osude kako društva tako i pojedinih ljudi iz vaše okoline, piše Super žena.

Ako želite da impresionirate nekog za večerom tokom koje podrigujete, teško da ćete uspjeti. Ovakvo ponašanje možda je bilo ok dok ste bili srednja škola, ali sada definitivno nije zanimljivo.

Imati dobre manire danas je na cijeni, ali to kako doživljavate sebe u mnogome će uticati i na vaš odnos sa drugim ljudima. Ovo su znakovi Zodijaka kojima je potrebna lekcija iz manira.

Vodolija 

Možda je to zbog nedostatka strpljenja, ali Vodolije su zaista grube ponekad. Ne iznenađujte se kada se toliko naljute na prodavca da mu samo bace novac na kasi kada dođu na red da plate. Vole i da prekidaju ljude dok govore što je jako ružno, kao da samo oni imaju o čemu da pričaju.

Bik 

Ako osjete da ih ne poštujete onako kako oni to žele, neće se suzdržavati da svale sav svoj bijes na vas. Nisu često grubi, a kada im nedostaju maniri to može da bude posljedica toga što ne razmišljaju o drugim ljudima ili misle da nisu važni.

Ovan 

Imaju baš kratak fitilj. Ako osjete da ih neko ne cijeni dovoljno, sručiće na tu jadnu osobu svu svoju negativnost. Znaju da budu impulsivni, pa im se raspoloženje mijenja svako malo. Umiju da budu arogantni samo kako bi dokazali da su najbolji i da znaju sve.

Škorpija 

Kada je uznemirena, Škorpija neće uopšte da razmišlja o tome kako se ponaša. Ako je bijesna na nekoga istrešće se na tu osobu i to bez brige da li su pri tom glasni ili čine neprijatnom cijelu situaciju svima. Oni tada samo brinu o tome kako se oni osjećaju i niko više.

Strijelac 

Teško im je da se suzdrže kada se osjećaju izazvani, piše Your Tango. Kada su uznemireni vidjećete ih kako čačkaju telefon što opet može da bude problem. Često provjeravaju telefon i uopšte nisu svjesni šta se dešava oko njih. Zaboravljaju da kažu hvala, izvinite, molim vas i nema na čemu jer su previše fokusirani na telefon. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,