Nedjelja, 28. Novembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Horoskopski znakovi koji znaju povrijediti: Njihova osveta najviše boli…

Preuzmite sliku

Čija osveta najviše boli? Svaki znak osvetu servira na svoj način. Neko je servira vrelu, neko iz mraka čeka svojih pet minuta, neko za osvetu koristi riječi koje su kao mač.

Koji horoskopski znakovi su na prvom mjestu kada je osveta u pitanju?

Škorpija

Njena osveta je brutalna i mračna kakva je i sama Škorpija. Ona je onaj znak koji iz mraka čeka svojih 5 minuta. To čekanje može da traje i godinama, ali kada je servira, taj ožiljak ostaje do kraja života. Ona ne reaguje burno i impulsivno, naprotiv, duboko razmišlja i traži kod osobe njenu najbolniju tačku i tu napada. To je takva jačina da osobu, doslovno, boli svaki dio tijela i duše. Nikada vas Škorpija neće napasti iz čistog mira, ona u principu daje uvijek par šansi. Jedino burno reaguje kada je pritjerana u ćošak. Tada njen otrov baca i ne razmišlja koga je opekla, prenosi magazin.novosti.rs.

Blizanci

Reči su njihovo glavno oružije. Transparentni su, odmah napadaju, ne biraju ni mjesto ni vrijeme. Kada Bliznac progovori tada stakla pucaju. Ima još jedan način osvete, a to je da vas neprimjetno uvuče u krug tajni i spletkarenja i da se igra riječima. Toliko vas zavrti i toliko vas uvuče u njegov svijet (odličan je manipulator riječima) da vi ni ne osjetite osvetu, samo se u jednom trenutku osvrnete oko sebe i vidite da se sve raspada oko vas. To je osveta Blizanaca.

Ovan i Lav

Brutalni direktni napad. Uz krik Lava koji probija bubnu opnu. Ne biraju ni mjesto ni vrijeme, kada im padne roletna na oči, pogotovo Ovnu on bez razmišljanja svojim rogovima frontalno napada. Ne bira riječi, čak oba znaka znaju da upotrijebe fizičku snagu, ako je potrebno. Kada se usresrede na plen, koriste sve što imaju – jačinu, brutalnost krika, a znaju da iskoriste i svoje poslovne moći pogotovo ako su u nadređenom položaju. Tada je najbolje da osoba koja je napadnuta promijeni državu, jer su u stanju da se toliko usresrede na njega da nikad više o poslu ili karijeri i ne pomisli.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,