Subota, 6. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Horoskopski znakovi koji u svemu preuzimaju inicijativu

Oni su rođeni vođe. Osobe rođene u ovim znakovima zodijaka nikad ne prepuštaju situaciji da se spontano riješi ili da to učini neko drugi. 

Sljedeća četiri horoskopska znaka u svakom aspektu života preuzimaju inicijativu, piše index.hr.

Jarac

Jarčevi su prave alfa ličnosti koje uvijek preuzimaju sve na sebe. Njihova ambicioznost mnoge inspiriše, a ono po čemu se posebno ističu su upornost i dosljednost. Nikada ne dopuštaju neuspjehu da ih pobijedi, već se nakon pada vraćaju još snažniji.

Ovan

Ovnove zaista nije briga što drugi misle. Oni će uvijek istaknuti ako im se nešto ne sviđa te reći kako bi oni tu istu stvar napravili na svoj način. Vrlo su determinirani i hrabri te ne dopuštaju ničemu da im stane na put.

Lav

Lavovi svojom karizmom privlače ljude, odnosno sljedbenike. U svakoj situaciji i u svakom problemu oni imaju viziju i rješenje, a optimizmom i samopouzdanjem vrlo lako stiču povjerenje kod drugih.

Djevica 

Djevice su svjesne važnosti i istinitosti izreke “znanje je moć”. One svojom inteligencijom i organiziranošću potiču druge na djelovanje, a preuzimanjem inicijative hrane svoj ego, ali i stiču povjerenje i odobravanje drugih koji se dive njihovu neumornom duhu.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,