Ponedjeljak, 30. Marta 2020.
Tuzlanski.ba logo

Koronavirus u BiH

ZARAŽENI

353

OPORAVLJENI

8

UMRLI

6
Preuzmite sliku

Horoskopski znakovi koji su jako strogi i samokritični

Popularno

Dok su pojedini ljudi po prirodi opušteni i ne stavljaju ni sebe ni druge pod pritisak, postoje oni koji su veoma kritični, pa sebi i drugima uvijek postavljaju previsoka očekivanja, prenosi index.hr.

Pripadnici ovih horoskopskih znakova su veoma strogi, pa mane teško praštaju i samima sebi. Uvijek se porede sa drugima i iz tog upoređivanja izvuku najgore za sebe. Ako je vaš horoskopski znak među njima, pa nemojte zbog toga da budete oštri prema sebi, jednostavno pokušajte da se okrenete pozitivnim mislima i zapamtite: niko nije savršen.

Rak

Rakovi često gube mnogo vremena razmišljajući o tome šta nije u redu s njima. Skloni su poremećajima u ishrani jer stalno brinu o svojoj težini. Iako ne vjeruju u dijete stalno se trude da izgube suvišne kilogram. Neće se obazirati na mišljenja drugih ljudi, ali će zato često osuđivati sami sebe.

Ribe

Ribe bi bile najsrećnije da im sve teče glatko sve vrijeme, a kada se to ne događa, kriviće sebe i misliće da su oni sami uzrok svega što je pošlo po zlu. Nije im strano samosažaljevanje, a to dolazi od potrebe da neprestano osuđiuju sebe i druge. Prije će grešku da oproste drugome nego sebi.

Djevice

Djevice sa sobom vuku teret krivice, bez obzira na to što čine. Neće osuđivati same sebe jer misle da su loše osobe, već zbog svega što smatraju da su činile loše. Stroge su i prema drugima. Ako zaključe da su u nečemu pogrešile, prepustiće se samosažaljevanju i u tišini će lizati rane. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,