Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Horoskopski znakovi koji ne podnose apstinenciju

Preuzmite sliku

Popularno

Svaki horoskopski znak ima neku karakteristiku koja je izraženija nego kod drugih znakova. Neki znakovi su emotivniji od drugih, neki su pragmatičniji, a neki ne podnose apstinenciju u seksu.

Nedostatak seksa i intime najteže podnose Blizanci, Škorpija i Strijelac. Teško opstaju i bez ljubljenja, nježnosti, kao i bez masturbacije.

Blizanci

Blizanci brzo gube samokontrolu. Oni su pametni i znatiželjni, a tu osobinu prenose i u krevet. Vole flert, prljave razgovore i igranje uloga u seksu. Njihov seksualni apetit nije jednostavno zadovoljiti.

Škorpija

Pripadnici ovog horoskopskog znaka najteže bi izdržali apstinenciju od seksa. Škorpija obožava zabranjeno voće. On je seksualni znak, pa je pravi zavodnik budući da tim znakom vlada Pluton, koji se bavi seksom i ostalim sličnim temama. Škorpija je strastvena, a to očekuje i od svog partnera, prenosi index.

Strijelac

Strijelac obožava da se prepusti trenutku. Strijelac je spontan i zabavan, a prije svega strastven. Samostalan je i sklon igranju po svojim pravilima. Ako osjeti privlačnost, lako se prepušta i ne razmišlja dvaput. Uz Strijelca svaki dan je zabavan, a novitete kako u životu tako voli i u krevetu.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,