Ponedjeljak, 8. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Horoskopski znakovi koji najčešće sudjeluju u realityjima

Preuzmite sliku

Gledate li realityje? Imate li omiljenu guilty pleasure emisiju koju vjerno pratite čak i ako ste svjesni da biste vjerovatno mogli gledati kvalitetnije sadržaje, no nešto u vama sprječava vas da promijenite program? Saznajte koji se horoskopski znakovi najčešće mogu vidjeti u takvim tipovima emisija i spremni su izložiti svoju privatnost pred kamerama.

Vodolija

Najvećim horoskopskim ekshibicionistima nije nikakav problem dijeliti svoju intimu s javnosti. Upravo su zato Vodolije najčešći sudionici svih reality emisija, od pjevačkih i kulinarskih natjecanja, do emisija u kojima se traži najbolji farmer. Za njih je ipak najsretniji odabir Big Brother, show u kojemu mogu zaraditi brdo love bez mnogo truda, samo na osnovi šarma i zabavne osobnosti, prenosi index.hr.

Ovan

Takmičarski duh može potaknuti Ovnove da se prijave u reality. To će uglavnom biti emisija u kojoj se cijene snaga i izdržljivost pa je za njih idealan odabir Survivor ili Farma. Kada se nađu u teškim uvjetima, do izražaja dolaze njihova borbenost, snaga i izdržljivost, a najjači su kada trebaju pokazati da su bolji od drugih. To ih može dovesti i do pobjede.

Vaga

Vage su ljupke, šarmantne i lijepe pa im je urođena potreba da ih drugi gledaju i dive im se. Upravo se zato često prijavljuju u razne reality emisije. One ambicioznije vide u tome priliku da ih neko zamijeti i ponudi im ulogu modela, TV voditeljice ili influencera, no većina Vaga ipak samo želi pronaći srodnu dušu pa je za njih idealan show Brak na prvu ili Ljubav je na selu.

Bik

Ovi ljubitelji ukusnog zalogaja i kapljice inače se ne vole eksponirati, no nisu skromni kada je u pitanju pokazivanje njihovog kulinarskog umijeća. Iz tog ih se razloga često može vidjeti u Večeri za pet ili Masterchefu, emisijama u kojima mogu raditi ono što najviše vole – kuhati i degustirati tuđa jela. Budući da znaju biti neumjereni u jelu i piću, neki od njih završe i u Životu na Vagi. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,