Petak, 1. Jula 2022.
Tuzlanski.ba logo

Horoskopski znakovi koji imaju najviše neuspješnih veza

Preuzmite sliku

Teško im je održavati odnose s drugima, a često traže savršenstvo u svojim partnerima…

Ako vaša veza ne traje duže od nekoliko mjeseci i uvijek se pitate što prekida vašu vezu, čak i ako se u početku čini da je sve uredu, možda je odgovor u zvijezdama. Dok odnosi ovise o uključenim ljudima i njihovoj želji da imaju odnos, ponekad i astrologija može imati ulogu u tome.

Prema Pinkvilli, ovi horoskopski znakovi imaju najviše neuspješnih veza i najmanje sreće u ljubavi.

Rak

Rakovima je izuzetno teško održati vezu. Koliko god truda uložili, Rakovi uvijek završe s neuspjelim vezama. Ne radi se o tome da ne žele da njihova veza funkcioniše, već činjenica da je sve što rade nepotpuno i nedovoljno, prenosi Večernji list.

Djevica

Djevice će također imati neuspjele veze. Razlog tome je što često traže savršenstvo kada su u pitanju odnosi. Jedna greška i oni počinju gubiti interes za drugu osobu. Štoviše, često zamjenjuju privlačnost s ljubavlju i to je ono što ih ostavlja u neuspjelim vezama.

Bik

Bikovi, također, trpe mnoge prekide u životu. Iako uvijek daju sve od sebe u vezi, njihov partner često na kraju očekuje puno više. Bez obzira na to koliko truda ulažu, druga osoba ih nekako nikada ne smatra dovoljnim i radije se odvaja od veze.

Škorpija

Škorpije obično donose odluke o ljubavi i vezi bez mnogo razmišljanja. To je razlog zašto nakon nekoliko mjeseci veze na kraju osjećaju da nešto nije u redu. Možda počnu pronalaziti nedostatke u svojoj vezi i možda čak povjeruju da zaslužuju bolje. Kao rezultat toga, imaju mnogo propalih veza jer su u stalnoj potrazi za savršenstvom. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,