Srijeda, 6. Jula 2022.
Tuzlanski.ba logo

Horoskopski znakovi koji formiraju najdublje emocionalne veze

Preuzmite sliku

Emocionalna veza se formira tako što se par upozna i od starta se oboje trude da nauče što više jedno o drugom. To rade putem posmatranja, postavljanja dobro promišljenih pitanja i kroz pažljivu komunikaciju.

Postoji nekoliko znakova koji su u stanju da sklope najdublju emocionalnu i fizičku vezu sa svojim partnerima. Oni su posvećeni njegovanju tog odnosa, jer im je briga, privrženost i konektovanje sa drugim ljudima “u krvi”.

U nastavku pročitajte o kojim horoskopskim znakovima je riječ:

1. Ribe

Ribe su poznate po tome što su nježne duše. One se uvijek trude da razumiju druge jer imaju visoko razvijenu socijalnu inteligenciju. Smatra se da su najempatičnije od svih znakova zodijaka. One imaju moć da se povežu sa svima i da taj odnos održavaju stabilnim i čvrstim. Ako vide da neko plače, željeće da znaju kako mogu da mu pomognu i možda čak i sami počnu da plaču iz saosjećanja.

2. Rak

Rakovi su izuzetno posvećeni, empatični, zaštitnički nastrojeni i emotivni. Veoma su osjećajni i lako se mogu zaljubiti u bilo koga. Pošto su znak zodijaka koji najviše od svih voli da brine o drugima, vole da njeguju međuljudske odnose. Rakovi su opsjednuti osjećanjima. Njihovi partneri kod njih traže emocionalno utočište i sigurnost, a Rakovi naravno daju prioritet ispunjavanju tih potreba za ljude koje vole.

3. Vodolija

Pošto je poznato da su vazdušni znakovi izuzetno zamišljeni i vole da se bave introspekcijom, Vodolije često traže saputnike sa kojima mogu da dijele svoja interesovanja i strasti. Oni uvijek traže ljude sa kojima mogu da imaju smislene i duboke razgovore. Žele da se duboko emotivno povežu sa svojim partnerima, piše Pinkvilla.

4. Ovan

Ovan je emotivan i strastven ljubavnik u vezi. Skoro nikada ne skriva svoje prave emocije. On želi nekoga ko neće biti iznenađen ili uvrijeđen zbog njegove iskrenosti. Ovan svim odnosima pristupa otvorenog srca i nastoji da uspostavi duboke veze sa drugima, prenosi Prva.rs(Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,