Utorak, 24. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Horoskopski znakovi koji će prije izabrati karijeru nego ljubav

Preuzmite sliku

Ljubav pokreće svijet, ali ima pojedinaca koje aktiviraju i motivišu neke druge stvari.

Ne kažemo da su oni nesposobni za ljubav i ozbiljne odnose, ali da bi to postigli, trebalo bi da ulože više vremena i napora. Razlog je jednostavan – njihove misli su konstantno vezane za posao, naročito ako rade ono što vole, tako da ne mogu da pronađu vrijeme za bilo šta drugo, pa čak ni za ljubav, prenosi Ženski magazin.

Ovan 

Oni žive za konkurenciju i promociju na radnom mjestu. Za njih, uspjeh na poslu znači sve. Većina Ovnova neće prestati da radi dok ne dostigne vrhunac svoje karijere, čak i ako to znači ostavljanje svega iza sebe. Pa, ako ste zaljubljeni u Ovna, trebalo bi da budete svjesni njihovog lošeg temperamenta i agresivnosti, ali ne shvatajte to lično, jer ove negativne osobine najčešće stimuliše stres na poslu i stalna užurbanost…

Bik

Oni su veoma moćni i puni samopouzdanja. Skoro uvijek sebe stavljaju na prvo mjesto (na dobar način) i veoma im je važna karijera.

Zbog svog prirodnog šarma i sposobnosti, oni se lako kreću od jednog do drugog napretka. Iako uživaju u odnosima i ljubavi, postoje trenuci kada su previše usredsređeni na materijalni luksuz koji dolazi sa uspjehom, tako da mogu da zaborave da imaju svog voljenu osobu pored sebe.

Lav

Oni su najdominantniji u odnosu na sve druge znakove horoskopa, što im daje prednost kada je u pitanju karijera. Da ne pominjemo činjenicu da Lavovi mrze da budu u situaciji u kojoj im drugi govore šta da rade. Bez obzira na specifične osobine koje poseduju, kao što su kreativnost, velikodušnost ili neodoljivost, Lavovi tačno znaju šta da kažu i zaposleni su na poziciji koja im omogućava da se popnu na vrh. Iako su odlični partneri i mogu da izgrade snažnu vezu, ponekad ih jurnjava za karijerom može učiniti slijepim za ljubav njihovog života.

Djevica

Za razliku od prethodna tri znaka, Djevica nema želju za uspjehom. Ali, one su zavisne od svog rada i brzo postižu uspjeh u karijeri. Njihova strast za vrijednim radom ne ostavlja prostor za ozbiljnu vezu, čak i kada bi je željeli. Djevice su previše usredsređene na detalje u kući i na radnom mjestu, tako da nemaju vremena da se fokusiraju na drugu osobu sa kojom će morati da podijele život. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,