Četvrtak, 27. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Horoskopski znakovi koje uvijek prati loša sreća

Preuzmite sliku

Sreća im se ne smiješi baš često i uvijek ih prati neki maler gdje god da krenu.

U nastavku teksta otkrivamo vam tri horoskopska znaka koja su magnet za maler.

Djevica

Djevica je stvarno jedan od znakova sa lošom srećom. U svakom segmentu joj se može dogoditi nekakav peh, zbog čega često znaju da se uznemire. Posebno ih može uhvatiti panika u situacijama kada im je sreća prijeko potrebna, jer unapred znaju da može izostati. Zato Djevice vrlo rijetko ili skoro nikad ne vjeruju u sreću, ali se svim silama trude da svojim trudom potpuno isključe onaj trenutak u kojem bi sreća presudno trebalo da im pomogne. Ni u ljubavi ih često ne prati sreća, prenosi Krstarica.

Vaga

Vaga je neka vrsta nakaze za sreću. A onda, kada bi sreća trebalo da im dođe i kad im je tek pokucala na vrata, jednostavno se može dogoditi preokret i sreća se može pretvoriti u nesreću. Ako izađu napolje kad je sunce, uskoro bi ih mogao zadesiti pljusak. Red u pošti će se stvoriti neposredno prije njihovog ulaska i slično. Vaga se lako prilagođava malim stvarima i nauči da živi s njima bez ikakvih frustracija, ali velike stvari, poput nužne sreće na poslu, ljubavi i drugih važnih životnih područja, mogu da ih frustriraju.

Ribe

Ribe su sretne samo iz jednog jednostavnog razloga, jer su previše zaokupljene svojim paralelnim svijetom u kojem žive, da bi uopšte shvatile koliko ih zapravo prati maler. Inače, kada pogledaju unazad, apsolutno shvataju da se sve što je trebalo da se dogodi po dobrom principu, uglavnom dogodilo po lošem. Zbog toga znaju da budu nervozne, ljute, ponekad čak i bijesne. Jedina okolnost koja može da donese veću količinu sreće u njihov život je pronalazak partnera koji će prenijeti ili emitovati njihovu sreću. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,