Petak, 25. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Horoskop otkriva: Pripadnici ova tri znaka gotovo uvijek su nezadovoljni…

Preuzmite sliku

Oni su stalno u nekom strahu, frustrirani su i nezadovoljni svime – sigurno imaš nekoga u svom krugu prijatelja – nekoga ko uvijek gunđa i kuka? Onda ti je sve jasno i znaš kako to često može biti vrlo naporno – za tebe i ljude oko njih. Ova tri horoskopska znaka veoma su sklona vječnom nezadovoljstvu…

Ribe 

Ribe su poznate po tome da su vrlo emocionalne i saosjećajne. S time su često same sebi prepreka na putu – jer pretjeruju s emocijama. Također su sklone biti jako plašljive i nesigurne.

To se pokazuje ako su ekstremno nezadovoljne. Često je to neka određena situacija, neko drugi te – u većini slučajeva – ribe su nezadovoljne sa sobom. Umjesto da nešto aktivno poduzmu protiv toga, ribe se često ponašaju kao žrtve – i same su sebi krive zbog toga.

Lav 

I lav se ubraja među horoskopske znakove koji su stalno nezadovoljni. Naime, stalno želi biti u centru pažnje pa sebi postavlja nevjerovatno visoke i ambiciozne ciljeve.

Lav uvijek želi daleko prema gore, a ako mu to ne ide onako kako je sebi zamislio, onda je nezadovoljan i bijesan. Ako izgubi kontrolu nad nečim ili neko dobije više pažnje i odgovornosti od njega, to mu nikako nije drago. Malo opuštanja bi lavovima dobro došlo.

Škorpija

Škorpiji je u većini slučajeva ljubomora na putu – na poslu kao i u ljubavi. Umjesto da jednostavno uživa, gleda pozitivno te bude sretan, ovaj je horoskopski znak često nezadovoljan. Naime, škorpiji je teško cijeniti ono što ima.

Često se upoređuje s drugima te kuka kako je bi stvari u njegovom životu trebale biti puno bolje… (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,