Utorak, 22. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Horoskop otkriva koji znak oprašta preljubu: Ovan će se razvesti, a Ribe su ‘slijepe’

Preuzmite sliku

Na Raka će prevara ostaviti ozbiljne posljedice, a Djevica će angažovati advokata čim sazna za preljubu. Lav nakon prevare više neće moći vjerovati partneru

Ovan

Pobjesnit ćete, vikati i lupati oko sebe, a partnera “počastiti” porcijom uvreda. Ne znate i ne želite praštati, pa odmah pomišljate na razvod braka ili konačan razlaz.

Nevjeru doživljavate kao lični poraz, zbog kojeg se u vama gasi svaki interes prema partneru.

Bik

Kada saznate za nevjeru, treba vam vremena da shvatite šta se zapravo dogodilo. Vaša početna blokada i čudan mir s kojim primate takvu vijest, samo su zatišje pred buru.

Kada otkrijete pravo stanje stvari, pobjesnite i vrijeđate, tjerate partnera ili sami odlazite. Kada vas bijes popusti, spremni ste se vratiti i početi ispočetka.

Blizanci

U trenutku kada čujete da vas je partner prevario, mislite da se on samo šali. Tražit ćete dokaze da se to stvarno dogodilo i tek kada shvatite da je to istina, počet ćete histerisirati. No kako vaša ljutnja većinom kratko traje, znate partneru oprostiti i pružiti priliku za nov ljubavni početak.

Rak

Prijevara na vas ostavlja trajne posljedice. Prevari li vas partner, u svakoj ćete sljedećoj vezi biti opterećen mišlju da vas to iskustvo opet čeka. Kako obožavate djecu i pod svaku cijenu želite okupiti porodicu, spremni ste oprostiti i prijeći preko svega.

Lav

Osim što ste povrijeđeni, opterećeni ste podsmjehom okoline i sviješću da je u očima drugih srušena idealna slika vašega braka ili veze. Iako ste po prirodi velikodušni, teško će partneru ikad više vjerovati i najviše zato ste ga spremni ostaviti.

 • Djevica

  Kada saznate za nevjeru, odmah ćete angažovati advokata ne bi li saznali šta sa razvodom dobivate, a šta gubite. Smireno, kao da se to događa nekom drugom, nastojat ćete u svoj život uvesti novi red i smisao, ali bez bivšeg partnera.

  Vaga

  Nastojat ćete shvatiti motive partnerove nevjere i diplomatski pokušati izgladiti problem. Znate praštati pod motom da je ljudski griješiti. Čak i kada shvatite da tu ljubavi više nema, ostajete vezani uz partnera boreći se za nastavak odnosa.

  Škorpija

  Odmah ćete htjeti saznati ko je osoba koja vam je uzurpirala privatni život, i pošto – poto joj se osvetiti. Istog trenutka završavaju sve vaše fizičke i osjećajne veze s partnerom.

  Na prekid ste spremni bez obzira radi li se o vezi ili braku u kojem imate djecu.

  Strijelac

  Pokušat ćete shvatiti i dokučiti razloge zbog kojih je došlo do nevjere. Nećete odmah razmišljati o razvodu ili prekidu, nego ćete pokušati s partnerom razgovarati, kako bi zajednički uvidjeli koliko tu ima ljubavi i mogućnosti da se greške isprave.

 • Jarac

  Podnijet ćete partnerovu drskost ili neslaganje, ali nevjeru nikada! Bez propitkivanja zašto je do toga uopšte došlo, napuštate partnera bez da vam padne napamet pomirenje. Cijeli ćete događaj pokušati što prije zaboraviti, no on će vas, kao najgora noćna mora, pratiti još dugo.

  Vodolija

  Svjesni ste je da je nevjera česta pojava u gustom saobraćaju ljubavnih veza i brakova, pa vas to neće šokirati. Možda ćete kriviti sami sebe jer propagirate slobodu odnosa. Nećete samo tako prekinuti odnos, čak štaviše, vaš će se interes i razumijevanje za partnera pojačati.

  Ribe

  Toliko se vežete za partnera da na njegovu nevjeru katkad ostajete slijepi. Ne želite uvidjeti istinu i činjenično stanje, a ako vam je ta istina bolno servirana od partnera, histerisati ćete i padati u stanja depresije, ali nećete ostaviti partnera čak i ako znate da ste nevoljeni. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,