Petak, 22. Mart 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Horoskop: Kojim znakovima ovo ljeto donosi iznenađenja?

Ljeto nam sprema posebna iznenađenja. Pogledajte neke kratke crtice dešavanja koja vas očekuju i koja će obilježiti vaš znak. Kome se smiješi sreća, a ko će biti moćan?

Najmoćniji znak 

Možda će vas ovo iznenaditi, ali najmoćniji znak ovog ljeta biće Ribe. Pred ovim romantičnim i nježnim bićima naći će se brojni izazovi i prepreke koje će Ribe spremno dočekati, jer su astrološke prilike takve da Ribe veoma lako iz svega toga mogu dobro profitirati.

Najzavodljiviji znak 

Ovnovi možda nisu uvijek najslađi, ali zato imaju energije za izvoz, što im daje neodoljiv šarm.

U ovoj sezoni im neće ponestajati udvarača i obožavalaca.

Najpovjerljiviji znak 

Djevicama će naročiti biti lako da se brinu o drugima. Pokazivaće zavidan nivo saosjećanja, empatije i posvećenosti, što će njihove najbliže naročito radovati.

Najlukaviji znak 

Nema sumnje, to će biti Škorpija. Ako Škorpija negdje pogriješi ni za živu glavu to neće priznati, a neće ni morati, sve dok nosi krunu najlukavijeg znaka.

Najslađi znak 

Zvuči sasvim neobično, ali Strijelac ima moć da postane mister/mis slatkoće. I te kako će biti svjestan svoje ljepote i stila, pa će ga odlikovati i doza narcisoidnosti.

Najsretniji znak 

Blizance će sreća pratiti u stopu. Biće puni optimizma, a tome će pomagati i povoljne prilike. Često će se nalaziti na pravom mjestu u pravo vrijeme, tako da će iz svake prilike uspjeti nešto da ućare. (srbijadanas.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,