Četvrtak, 23. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Horoskop i raskidi: Koga se teško osloboditi, a ko postaje najbolji bivši?

Preuzmite sliku

Raskid je uvijek težak, ali postoje ljudi kojima izgleda da treba mnogo više vremena da bi se veza prekinula. Jasna diskusija je najbolje rješenje za neke, dok drugima trebaju objašnjenja, vrijeme, dijalog, sastanci i mnogi izgovori da prihvate da njihova veza više ne funkcioniše.

U nastavku pročitajte koji horoskopski znak se ne možete lako osloboditi romantične veze i ko postaje najbolji bivši partner.

Znak sa kojim je teško raskinuti

Mislili ste da će to biti Rak, ali nije tako. Onaj ko ne može da prihvati razdvajanje je Riba. Ako želite da raskinete s njim, naoružajte se strpljenjem. Ribe su jedan od najintuitivnijih znakova, što znači da su možda već shvatile da razdvajanje dolazi, ali to ne znači da su spremni da ga prihvate. Ako pokušate da se distancirate, vidjećete kako reaguju romantičnim sastancima i gestovima dobrote i ljubavi. Nakon razdvajanja, čekaće vas dugačke poruke tražeći dodatna objašnjenja, poput „Šta sam mogao učiniti bolje?“ ili „Ovo ne može biti kraj“.

Horoskopski znak koji postaje najbolji bivši

Snažno vjeruje u izreku koja kaže: „Bolje biti voljen i izgubljen, nego uopšte ne biti voljen“. Ovaj horoskopski znak onog trenutka kada shvati da odnos između vas više ne funkcioniše ostaviće vas slobodnim, bez molbi ili emocionalnih ucjena. Takođe, ne vrijeđa, pa će vam poslati čestitke za rođendan ili čestitke za neka od vaših dostignuća, čak i nakon razdvajanja. Ima veliko srce i osjetljiv je znak, ali neće vas držati pored sebe ako to ne želite. Njegov slobodni duh ne može da veže druge i govorimo, naravno, o Strijelcu, prenosi Ženski Magazin.   (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,