Nedjelja, 15. Decembra 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Horoskop i ljubav: Ovako će vam svaki znak pokazati da mu se sviđate

U nastavku pročitajte kako će vam svaki horoskopski znak pokazati da mu se sviđate i da želi nešto više od vas.

Svaki znak je jedinstven i ima određenu taktiku kako pridobija pažnju suprotnog spola.

Ovan

Oni definitivno nisu među suptilnijim znakovima. Ako se sviđate ovnu, to ćete i znati. Zapravo, više će biti kao da vas je pregazio ljubavni voz od najmanje tri tone.

Bik

Jako izbirljivi bikovi će vam se vjerovatno polagano približavati, ali ako ne primate nikakve signale, nemojte ih pokušavati ubrzati jer ćete samo postići suprotno od onog čemu ste se nadale.

Blizanac

Blizanci imaju potrebu ponašati se suprotno od onog kako se osjećaju. To vam je zapravo kao da ste opet u osnovnoj školi s onim klincem koji vas povlači za kosu i gađa blatom, ali mu se potajno sviđate.

Rak

Stidljivi, osjetljivi i tajnoviti… Oni će vas gledati iz daljine i rumeniti se kad uputite pogled u njihovom smjeru. Najlakši je način da ih istjerate iz oklopa da počnete pričati s nekim drugim. Onda će se pokrenuti jer neće moći podnijeti da vas neko drugi pokupi njima pred nosom.

Lav

Oni ionako vole biti u centru pažnje, a kada im se neko sviđa idu na “all-in”. Od najskuplje košulje iz ormara pa nadalje njihovo pravljenje važnima skače sa standardne desetke negdje pod oblake. Ali su zapravo slatki jer im je jako bitno što mislite.

 • Djevica

  Jednostavno sebi ne mogu pomoći, oni žive od toga da pomažu drugima. Ako mislite da im se sviđate priđite im s nekim problemom i slušajte kako smišljaju optimalno rješenje. Tako ćete olakšati proces zavođenja.

  Vaga

  Budući da njima upravlja Venera, planet ljubavi, s njima ne biste trebali imati problema. Ako vam njegovi ili njeni prijatelji kažu da su čuli puno o vama, znajte, vaša je ljubavna budućnost sigurna.

  Škorpija

  Ponekad se znaju ponašati poput blizanaca i izluđivati vas, ali ono što će odati svakog škorpiona je buljenje. Možda zvuči malo zastrašujuće, ali je zapravo više čudno i intenzivno. Oni zapravo pokušavaju shvatiti kako imate takav učinak na njih. Ako uspijete dovoljno tajnoviti da zadržite njihovu pažnju, uspjeli ste.

  Strijelac

  Romantika je u njima mrtva. Pored toga, nisu dobri u skrivanju osjećaja, tako da ako u vašoj blizini neki strijelac prolijeva kafu, ruši police s knjigama ili pada niz stepenice, jako mu se sviđate.

  Jarac

  Samokontrola je za njih jako bitna tako da ne očekujte dramatične izljeve emocija od njih. Radije obratite pažnju na povremeni džentlmenski potez i lijepu riječ. Ako vam se učini da je u vaš život ušao vitez iz nekog prošlog vremena, možete biti sigurni da mu se sviđate.

  Vodolija

  Ljudi ih često doživljavaju kao hladne ili distancirane osobe. Uglavnom zato jer to i jesu. Zbog toga, ako se vodolija u vašoj blizini počne ponašati čudno, čak i nervozno, to je siguran znak da mu se ili joj sviđate.

  Riba

  Riba kao najromantičniji znak će ispoljavati sve znakove zaljubljenosti školski preciznim redoslijedom: crvenilo u obrazima, sanjivi pogled, komplimenti, mali znakovi pažnje i da, poput škorpiona, i oni vole buljiti. (Cosmopolitan.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje