Srijeda, 21. Oktobra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Evo šta će razveseliti srce horoskopskih znakova u 2021.

Nekome će iduća godina donijeti zbrku u poslu, a nekome je vrijeme za rađanje novih planova i osjećaja.

Zbog povezivanja Venere s Marsom, neki će horoskopski znakovi biti prisiljeni preispitati odnose, dok će nekim na pomolu biti romantična veza. Astrolozi su prognozirali šta će to sve razveseliti srce svakog od horoskopksih znakova u 2021. godini.

Ovan

Ljudi sada zauzimaju vrlo važno mjesto u vašem životu. Izgledi za nova partnerstva otvaraju se i u ljubavi i u poslu. Ali samo veze ispunjene ljubavlju ili kreativnim sadržajem izdržat će test vremena; hladna računica neće uspjeti. U januaru se kontrolišete u raspravama i budite pažljivi u vožnji. Pametno odaberite svoj društveni krug.

Bik

Ova prilično mirna godina pružit će vam priliku da više vremena posvetite svojim ličnim poslovima. Možete biti kreativniji u rješavanju problema u vezi nego ikad. Ili će možda osoba koja planira poslovni ili osobni kontakt prva napraviti korak naprijed. Sredina godine donosi važne promjene. Odgođenim projektima također treba dati priliku.

 • Blizanci

  Za ovu godinu morate odlučiti o svojim planovima za proljeće. Trebali biste poduzeti te preliminarne korake, koji će vam tada pomoći da se mirno nosite s tekućim poslovima. Početak godine povoljan je za pregovore i putovanja. Ali kasnije, radije ostanite kod kuće i nemojte nasjedati na provokacije voljenih osoba.

  Rak

  Možda mislite da su nove ideje zanimljivije od onih koje vas vuku nazag, ali za sada je bolje da se ne pretrpavate dodatnim stresom. Timski odnosi će vam ionako donositi gnjavažu. Ako ste slobodni, romantični izgledi mogu se križati s poslovnim interesima. Sredinom godine možete osjećati krivicu pred voljenima i pokušati to nadoknaditi darovima ili ukusnim ručkom. Kupovina na kraju godine može biti izazov. Pronađite drugi način da udovoljite sebi.

  Lav

  Ove će godine zreli osjećaji dobiti poticaj i težiti ostvarenju. Čak i ako niste zaljubljeni, postojat će neka druga opcija za primjenu kreativnosti. Morate pravilno upravljati svojom energijom i imati vremena dati joj smjer i svrhu u bliskoj budućnosti. Ovo uzdižuće stanje zahtijeva promjenu slike. Sredinom godine možete unijeti promjene u interijer svog doma.

 • Djevica

  Početkom godine dobro je uzeti malo odmora ili barem ne planirati dodatna opterećenja. Sredinom ljeta okolnosti će se pokazati povoljnima, a vi ćete u nekom obliku biti nagrađeni za svoja prošla postignuća. U ličnim odnosima ukočenost nestaje, a ovaj dio života zahtijeva rješenje nekih pitanja odmah na početku godine – inače će se trenutak propustiti.

  Vaga

  Venera se povezuje s Marsom, a to će vas prisiliti da preispitate ugovore i nekakve odnose. Možda će vaš partner od vas zahtijevati neposredne odluke i radnje. Trebat će vam vremena da shvatite šta i kako dalje. Slobodnim Vagama je nova romantična veza na pomolu.

  Škorpija

  Tandem Venere i Marsa stvara povoljnu atmosferu za rođenje sjajnih ideja ove godine. Ovo je vrijeme iskrene simpatije i važne emocionalne veze imaju priliku razviti se. Sredina godine usmjerit će vašu pažnju na kućanske poslove. U septembru budite otvoreni za nova poznanstva i mogućnosti, ali nemojte biti previše neoprezni i naivni kad čujete poslovne prijedloge.

  Strijelac

  Vaše će ambicije potaknuti pažnja kojom će vas drugi nagraditi. Ovo je dobro vrijeme da pokažete svoje znanje i vještine, ali ne biste trebali računati na trenutne rezultate. Neka vas ne živcira obilje sitnih nezgoda koje će vam se događati na poslu i kod kuće; ponekad trebate poduzeti mjere unaprijed kako kasnije ne biste imali posla s velikim popravcima ili rješavanjem ozbiljnih problema.

 • Jarac

  Počinje razdoblje obnavljanja emocionalnih veza i u vašim postupcima bit će malo racionalizma. Posao još ne zahtijeva posebnu revnost, ali možete obratiti pažnju na svoje kućanstvo, na voljenu osobu ili osobne hobije. Kupovina se može obaviti uoči blagdana, ali ovdje se više radi o ažuriranju garderobe. Kod velikih, skupih kupovina trebali biste pričekati do juna, ali za sada je bolje obnoviti stvari kojima se može produžiti vijek trajanja.

  Vodolija

  Možda ćete osjetiti da vam je prostor u kojem provodite većinu vremena skučen. Ne odustajte od posla koji uključuje kretanje i nove veze. Na taj način možete ostvariti i svoje romantične interese. Obnovite svoj dom, to će stvoriti novo raspoloženje. Kraj godine obećava puno komunikacije, možete isprobati novi sport. Ali ne dopustite ekstravagantne akcije i ne mijenjajte planove.

  Ribe

  Ova godina će donijeti zbrku u poslu, ali sada iznenađujuće privlačite ljude koji vam mogu biti korisni. Proslavite ideje koje se pojave, ali nemojte inzistirati na njihovoj hitnoj provedbi. Ovo je vrijeme za rađanje novih planova i osjećaja, možete se pouzdati u intuiciju. Posvetite sredinu godine uspostavljanju harmonije u svojoj vezi, a kraj godine brizi za svoj izgled i odmor. (atma.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,