Četvrtak, 29. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Evo kakve muškarce privlačite prema znaku horoskopa

Preuzmite sliku

Bilo da ste u vezi ili da želite da pronađete partnera, postoji nešto posebno u vama što je, smatraju astrolozi, zapisano u zvijezdama.

Kakve muškarce privlačite?

Ovan 

Ova “kruta” dama je magnet za muškarce koji žude za uzbuđenjima i intenzivnim putovanjima.  Zavisnike od avantura i putovanja sigurno će privući djevojka rođena u znaku Ovna, a ona uz sebe obožava da ima partnera koji njeguje slične​ želje kako bi zajedno postigli savršen užitak u vezi.

Bik 

Bik zna šta znači voljeti nekoga i vjerovati mu, a sebe potpuno dajete osobi koju volite. Muškarci koji traže opuštene, pouzdane žene sigurno će poludjeti za vama.

 • Blizanci 

  Dvoličnost je pokazatelj muškarcu da ga očekuju razna uzbuđenja, a upravo takve i vi privlačite. Muškarci koje vi privučete često su impulsivni i spremni za nova iskustva. Oni slijede srce i upravo zato su pronašli vas.

  Rak 

  Senzualan, dubok i osjećajan znak koji zna šta znači biti povezan sa nekim. Rakovi jednostavno ne mare za novac i izgled. Što ste osjećajniji – to ste im privlačniji. Muškarci koji postanu opsjednuti vama su oni koji traže ljubav.

  Lav 

  Lav može da privuče koga poželi. Zrač​i​ samopouzdanjem i ljepotom, čak i kada je u trenеrci.

  Djevica 

  Djevice su proglašene najsmirernijim znakom kada su u pitanju emocije, zbog čega obično ne privlače senzibilne muškarce. Djevica nema vremena za emotivne rasprave. Ako je muškarac poludio za vama, možete da vjerujete da je to zbog vaše ljepote, inteligencije i divne duše.

  Vaga

  Ovaj znak zna šta znači biti u stanju da se balansira. Prirodno je da privlačite muškarce koji traže stabilnost i mir. Njima treba neko ko će vidjeti svijet iz njihovog ugla i razumjeti njihovu perspektivu.

 • Škorpija 

  Svaka Škorpija u sebi čuva jaku strast za životom, ali po njihovim uslovima. Neki će se opeći na taj plamen, ali oni koji vas razumiju stići će na vrijeme i ostat će. Muškarci koje privlačite teže za čistom strašću.

  Strijelac 

  Ovaj znak ima moć koju rijetko ko posjeduje, a to je smisao za humor. Znate kako da nasmijete ljude. Taj humor koji primjećujete na sve strane je nešto što ludački privlači muškarce.

  Jarac 

  Znak koga se, vjerovatno, čuvate je upravo Jarac. Čovjek koji je potpuno nesiguran u sebe potpuno će se prepustiti zaštiti onoga sa kim je u vezi.  Sada kada smo to rekli, napomenimo da ćete osvojiti muškarca koji stoji čvrsto na zemlji i ne traži pomoć nego partnera koji će mu biti podrška.

  Vodolija

  Muškarac koji se zaljubi u ženu Vodoliju često traži partnera koji će podstaknuti ono “vrcavo” u njemu.  Pošto su oni sami slobodne prirode, rijetko sude o tuđem ponašanju… Zato će muškarac koji poželi vas sigurno tražiti prihvatanje.

  Ribe

  Znak koji njeguje duboke misli vjerovatno će i u vama prepoznati nešto posebno. Muškarci koji su u potrazi za samim sobom za ovim znakom će poludjeti. (zadovoljna.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,