Utorak, 20. Oktobra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Dva horoskopska znaka najsklonija burnim reakcijama i svađama

Određena doza svadljivosti leži u svakom od nas.

Različite situacije okidači su reakcija na koje često i nismo naročito ponosi, ali su u datom trenutku nezaustavljive. I dok pojedinci hladne glave rješavaju brojne situacije u svom životu, drugi eksplodiraju i pri samoj pomisli na komplikovan zadatak. Vjerovatno ste primijetili da većinom drugačije reagujete na određene situacije u odnosu na vašeg partnera. Da li ste se možda zapitali ima li horoskopski znak veze sa tim? Otkrićemo vam ovom prilikom malu tajnu – ima, i to mnogo veze. Pripremite se da upoznate najsvadljivije među znakovima u Zodijaku:

Ovan

Ovna bi najblaže rečeno mogli opisati kao čajnik čiji poklopac lagano podrhtava pri upaljenom plamenu, čekajući neizbježno pištanje. Ovnovi su osobe koje nevjerovatnom brzinom – proključaju i imaju vrlo ukorijenjenje i čvrste stavove. Oni ne znaju kako da govore tiho, bez da ih cijela kuća (i komšiluk) čuje. Ako im nešto nije po volji, jasno će izraziti svoj stav. Ovnovi kao da nemaju vremena za ono čuveno “razmisli dva puta”, i sklapanje priče u glavi o tome kako bi se stvari mogle odvijati nakon što progovori, prenosi Ženski magazin.

Lav

Vladajući svojim kraljevstvom hrabro i odvažno, Lavovi ne prezaju od sukoba na koje nailaze. Ne vole tačnije ne podnose nepravdu, ismevanje, omalovažavanje i slične stvari i zbog toga vrlo lako prelaze granicu koju zovemo strpljenje. Neće propustiti priliku da jasno stave do znanja svima oko sebe koga smatraju za osobu sa pogrešnim viđenjem i zašto. Braniće oštro svoj ponos i nikad neće napadati bez prijeke potrebe i dobrog razloga. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,