Nedjelja, 15. Decembra 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Četiri horoskopska znaka koja slove za najveća zlopamtila

Ovi horoskopski znakovi ne daju olako drugu priliku. 

Iako mnogi misle da je teže oprostiti nego biti zlopamtilo, to ipak nije slučaj. Osobe rođene u ovim znakovima neprestano su opterećene zlodjelima kojima su ih drugi povrijedili, što im iz dana u dan kvari raspoloženje te uništava vjeru u ljude, piše index.hr.

Ova četiri horoskopska znaka najveća su zlopamtila. 

Rak

Rakovi su veliki emotivci. Stoga kada ih jednom povrijedite, ne očekujte oprost i zaborav. Njih izdaja toliko boli da jednostavno ne mogu sami sebi dopustiti da ponovno riskiraju i još jednom ostanu povrijeđeni.

Škorpija

Škorpije su osobe koje strastveno vole, strastveno rade, ali i strastveno mrze. Ako ih neko povrijedi ili izda, oni tu osobu jednostavno izbrišu života te se nevjerojatno dobro prave kao da ne postoji.

Jarac

Jarčevi su iznimno predane i odane osobe koje su, unatoč tome što skrivaju svoje osjećaje, jako emotivne. Kada im netko učini nešto nažao, oni se jednostavno povuku bez sukoba i zatvore vrata toj osobi zbog straha da se ista stvar ne bi ponovno dogodila.

Ovan

Ovnovi su izuzetno ponosne osobe kojima je ispod časti dati drugu priliku onima koji su ih povrijedili. Oni ne vole svima pokazivati koliko su ranjivi i emocionalni pa ako ih jednom izdate, ne očekujte lako pomirenje jer oni nikad neće zaboraviti ono što ste napravili. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,