Subota, 27. Februara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Burno reaguju kad stvari nisu savršene: Ovi horoskopski znakovi teško podnose stresne situacije

Preuzmite sliku

Kad se ne možemo nositi sa stresnom situacijom, postajemo živčani i počinjemo paničariti.

Neki od nas često pretjeruju u takvim situacijama. Postaju impulzivni, ne mogu ostati mirni i ne mogu se koncentrirati ni na što. Takve osobe možemo prepoznati prema njihovim horoskopskim znakovima.

Lav

Lavovi su uvijek na vrhu popisa što se tiče pretjeranog reagiranja. Oni osjećaju veliki stres i počinju paničariti kada im nešto ne ide kako treba. Lavovi u stresnim situacijama često pokazuju impulzivnost, bijes i ljutnju, a sve to ih tjera da izgube svoju smirenost.

Rak

Kad Rakovi počnu živčaniti, govore stvari bez razmišljanja. Postaju vrlo impulzivni i napeti. Moraju shvatiti da im stres i pretjerana reakcija ne mogu pomoći u upravljanju situacijom.

 • Vaga

  Kad se Vaga nalazi u stresnoj situaciji, uglavnom povrijedi samo sebe. Žele pronaći neki alternativni način izbacivanja stresa, poput udarcem u zid, ali to im nikako ne pomaže. Samo se moraju smiriti kad osjećaju da će ‘puknuti’.

  Djevica

  Djevice su perfekcionisti, pa burno reagiraju kad stvari nisu savršene ili prema njihovim očekivanjima. Žele da sve bude besprijekorno pa pretjeruju dok rade bilo kakav posao.

  Strijelac

  Strijelci ne razmišljaju o planovima niti ih izvršavaju. No u stresnoj situaciji pretjeruju u jednostavnim stvarima, a postaju i bezobrazni prema drugima. Dakle, kad je Strijelac pod stresom, bolje je da ga ostave na miru. (vecernji.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,