Nedjelja, 4. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Blizanci u ljubavi: Znak koji ne podnosi dosadu i obožava flert

Preuzmite sliku

Blizanci – horoskopski znak kojem pripadaju sve one osobe rođene u razdoblju od 20. maja do 20. juna.

Blizanci se karakterišu kao vedri i optimistični ljudi, koji imaju potrebu da se oko njih stalno nešto događa, jer jednostavno ne podnose dosadu i monotoniju. U njihovoj glavi uvijek je puno ideja, koje oni često ne stignu realizirati.

Jako su druželjubivi i zabavni te obožavaju flert, kojeg se ne odriču ni u vezama, što im često partneri znaju itekako zamjeriti. Radi se i o zaljubljivim i vrlo šarmantnim osobama, koje imaju veliku potrebu za zabavom i uzbuđenjem, što žele da im se tolerira, naravno, dok stvari ne prelaze granicu dobrog ukusa. No, Blizanci ju uglavnom ne prelaze, odnosno ne poduzimaju ništa konkretno po tom pitanju.

Kada ove osobe pronađu partnera, koji im je dovoljno zanimljiv na intelektualnom nivou, i koji će im biti i ljubavnik i najbolji prijatelj, one postaju odani partneri, koji nikada neće svjesno napraviti nešto, što bi moglo ugroziti njihovu vezu.

Ali, treba znati i kako je Blizancima potreban prilično tolerantan partner, jer su često neuhvatljivi, površni i neodgovorni pa im je potreban partner, koji ih neće stalno provjeravati ili sputavati, već će s njim voditi uzbudljiv društveni život, prenosi Index Rouge.

Oni se i teško prilagođavaju partneru pa očekuju da će se on prilagođavati njima.

S obzirom na njihovu spontanost i šarm, nemaju problema s osvajanjem, a ono što njihovi partneri također moraju znati, jest da im s njima baš nikada neće biti dosadno. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,