Ponedjeljak, 29. Maja 2023.
Tuzlanski.ba logo

Astrolozi upozoravaju: Dva dana u septembru problematična su za većinu horoskopskih znakova

Preuzmite sliku

Svakog mjeseca postoji bar nekoliko dana kada položaj planeta donosi nevolje horoskopskim znakovima.

Međutim, u septembru će to biti samo dva dana kada će planete donijeti trzavice u vaš život.

Astrolozi savjetuju da obratite pažnju!

10. septembar – počinje retrogradni Merkur

Dok se Merkur kreće u suprotnom smjeru, očekuju nas razne nevolje na polju karijere, poslovanja i finansija. To će potrajati sve do 2. oktobra, ali posebnu pažnju treba obratiti na sam dan tranzicije 10. septembra. Tada je najbitnije ne rizikovati s novcem jer su gubici izvjesni. Pošto je Merkur planeta komunikacija, u narednom periodu mogući su nesporazumi, širenje glasina i neistina. Vjerujte samo provjerenim činjenicama. 10. septembra ne preporučuje se ni kretanje na put.

Ovog dana desit će se još jedan negativan događaj – pun Mjesec u znaku Riba. Ovo je veoma nepovoljna situacija koja stvara unutrašnju neravnotežu. Tog dana bit će veoma teško raditi i postići bilo kakav dogovor.

26. septembar – Merkur u konjunkciji sa Venerom

Drugi opasan dan proći će pod okriljem aspekta između Merkura i Venere. Kada se ove dvije planete spoje, tj. nađu na istoj strani Zemlje, to će dovesti do velikih nevolja u svim oblastima života. Tog dana mnogi će izgubiti želju i volju da rade, napreduju, da stvaraju. Velike su šanse da se razviju apatija i depresija, piše B92.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,