Petak, 19. April 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Anti-partneri za svaki horoskopski znak: Provjerite da li ste sa takvim u vezi…

Popularno

Ne prijaju nam svi horoskopski znakovi u istoj mjeri, sa nekim jednostavno ne možemo uopšte da nađemo zajednički jezik.

Za svaku osobu postoje tri određena horoskopska znaka koja mu jednostavno ne odgovaraju. Možda ste već pronašli muškarca svog života, a ako je vaš dragi baš jedan od navedenih „anti-partnera“ sa ove liste, znaš o čemu pričamo. Iako je između vas očigledna hemija, postoji dosta stvari oko kojih imate različito mišljenje, piše miss7.hr. Za utjehu, nikad vam neće biti dosadno. Pogledajte s koja tri znaka nikako ne možete „kliknuti“ – ili nije trebalo da kliknete.

Ovan 

Rak: osobe rođene u znaku Raka orijentisane su na porodicu, dok se Ovan više kocentriše na lične potrebe. Kad ta dva znaka započnu vezu, oduzmu sav slobodan prostor i ne mogu više pratiti lične interese.

Djevica: Rijetko dijele mišljenje, a veza se uglavnom sastoji od kompromisa. Oba znaka jednostavno ne žele da rade na zajedničkoj vezi.

Škorpija: i Ovan i Škorpija žele kontrolu u vezi i često dolazi do svađe. Veza ova dva znaka osuđena je na propast zbog tvrdoglavosti oba znaka.

Bik

Lav: Lavovi i Bikovi se možda u početku jako privlače, ali na duže staze će promijeniti mišljenje – zapravo, neće ni o čemu isto misliti.

Strijelac: Ovaj vatreni znak će naljutiti, odnosno često povrediti Bika svojim riječima. Kod njih nema ravnoteže i Bik neće biti sretan sa Strijelcem.

Vodolija: u početku se veza sa Škorpijom i Bikom čini idealnom, ali nakon nekog vremena Vodolija počinje da traži više i više… i uglavnom se veza završi raskidom.

Blizanci

Djevica: Vrlo su kritične prema Blizancima. Zbog nedostatka povjerenja njihova veza će ubrzo biti poljuljana, jer će Blizanci osjećati da ih partner ne shvata ozbiljno.

Škorpija: Često su nepromišljeni i imaju običaj da kažu nešto pogrešno. U vezi sa Blizancima moraće češće da moli za oproštaj što mu neće biti baš najdraže.

Jarac: Blizanci su vrlo pričljivi, dok je Jarac tih i miran i tu je glavna prepreka.

Rak 

Strijelac: Rak traži emocionalnu stabilnost, a Strijelac voli svoju slobodu. Ova dva znaka nikada neće biti potpuno sretni zajedno.

Ovan: Dok Ovan nema problema s iskazivanjem svojih želja i osjećaja, za Raka  je to veliki problem.

Vodolija: Potpuno različiti jer Vodolije ne shvataju vezu pretjerano ozbilno, dok su Raku osjećanja najbitnija na svijetu.

Lav 

Bik: I Lav i Bik su tvrdoglavi. Drže se svog mišljenja i nerado ga mijenjaju – što često vrlo brzo vodi do prekida veze.

Jarac: Konkurenti su i stalno se bore za prestiž. Osjetljive Jarčeve Lavovi često umiju da povrijede.

Ribe: Ribe teško drže korak s Lavovima i osjećaju se inferiorno. Naime, Lav uvijek želi da ima glavnu riječ u vezi – koja potom brzo pukne.

Djevica 

Ribe: znakovi Ribe i Djevica su dvije kompletne suprotnosti koje nikako ne mogu pronaći zajednički jezik. Djevica treba da imati sve posloženo, a Ribe su intuitivne itako i rješavaju stvari u životu – što na duže staze nikako ne može funkcionisati.

Blizanci: Slobodni Blizanci vole prirodu i izlaske, a to vrlo brzo iznervira Djevice. Ta dva znaka nisu na istoj talasnoj dužini i nemaju iste interese.

Strijelac: vatreni Strijelčevi imaju uvijek sve pod kontrolom i unaprijed razmišljaju o svakom koraku. Djevice paze na svaki detalj i žele da isplaniraju svaku sitnicu. Kad su ta dva znaka zajedno, često dolazi do žučnih rasprava i svađe.

Vaga 

Blizanci: Veza Blizanaca i Vage nikada neće postati duboka i čvrsta. Oboje površno međusobno komuniciraju i nedostaju im važni razgovori.

Rak: kod Rakova emocije igraju veliku ulogu jer su vrlo senzibilni. Zbog toga se Vaga ne osjeća dobro, jer je realna u svakom pogledu.

Ribe: na prvi pogled Vaga i Ribe su idealan par, ali često naginju burnim reakcijama i ne mogu se prilagoditi osjećajima drugog.

Škorpija

Vodolija: Više razmišlja glavom, a manje srcem i zbog toga ne može nikako sa Škorpijom kojoj treba duboka i iskrena veza.

Blizanci: Dok su Blizanci spontani, Škorpije su potpuno suprotni i nikada zbog toga ne može nastati iskrena i zdrava veza.

Lav: Na prvi pogled su snažan i lojalan tim, ali Lav obožava da nameće svoje mišljenje – što na duže vrijeme može frustrirati Škorpiju. Osim toga, Lav ne može biti apsolutno vjeran ljubomornoj Škorpiji.

Strijelac

Bik: Emotivan Bik voli spontane razgovore i slatko bockanje, dok to kod Strijelca izaziva ljutnju i brzi prekid komunikacije.

Djevica:  I dok Djevica mašta da bude zavedena, Strijelac ne može dobro da pokaže svoja osjećanja. Zbog toga često dolazi do napetosti i nesklada.

Škorpija: Tajanstvenost i misterioznost koje su karakteristične za  Škorpija, Strijelčevi nikada neće shvatiti i tu dolazi do velikog problema.

Jarac 

Vaga: Zapravo Vaga i Jarac imaju puno zajedničkog i dobre šanse da započnu vezu. Vagi je jako bitna stabilna veza puna ljubavi i nježnosti. S druge strane, Jarac je jako orijentisan na karijeru i te razlike često dovedu vezu do pucanja.

Blizanci: Spontani Blizanci su potpuna suprotnost organizovanim Jarčevima. Na duže vrijeme jednostavno se ne podnose.

Rak: Ova oba horoskopska znaka mogla bi neko vrijeme da budu u dobroj vezi, ali Jarčevi su skloni da postave sopstvene ciljeve kao prioritet i da ih nametnu Rakovima. A Rakovi su usmjereni na potrebe porodice i prijatelja.

Vodolija

Bik: Vodolija i Bik su vrlo tvrdoglavi i često se svađaju. Jako im je teško pronaći kompromis te zbog toga ne mogu produbiti vezu.

Škorpija: Vodolija voli i cijeni slobodu, dok Škorpija rado i vrlo ozbiljno uroni u emocionalne dubine. Potom preplaši  Vodoliju i tako se međusobno udalje.

Strijelac: Iako Strijelčevi vole svoju slobodu poput Vodolije, upravo zbog toga dolazi do stalnih konflikata u vezi. Naime, često se smatraju konkurencijom, a ne partnerima.

Ribe 

Ovan: Ribe su osjetljiv i osjećajan horoskopski znak, a Ovnovi su često grubi i sirovi. To vodi do svađa – nakon kojih su uglavnom Ribe povrijeđene.

Djevica: Djevice žive iz dana u dan. A Ribama treba emotivna podrška partnera kako bi mogle da postignu svoje ciljeve. Oba znaka razmišljaju u potpuno različitim smjerovima.

Blizanci: Oni vole svoju slobodu i ne mogu razumjeti emocionalne potrebe Riba. Za Ribe je veza s Blizancima pravo iskušenje koje se ne završi uvijek dobro.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,