Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

9 rečenica koje će izluditi svakog muškarca

Preuzmite sliku

Popularno

Žene uvijek vole raščiščavati situacije, bilo na poslu, u vezi ili u obitelji. Premda je to gotovo uvijek dobronamjerno, muškarci pojedine rečenice mogu doživjeti kao napad ili uvredu. Na ljestvici od jedan do pet, donosimo 9 muškarcima teško probavljivih rečenica.

1. Budi muško

 • veza-prekid5
 • Ništa nije tako uvredljivo kao ova rečenica. Njom otkrivate šta stvarno mislite o njemu. Čak iako ovo izgovorite u afektu, on se dugo neće moći oporaviti.

  Stupanj uvrede: 5

  2. Moji te žele upoznati

  Ovo može značiti samo dvije stvari: ili mu priopćavate da je vaša veza postala ozbiljna ili se od njega očekuje da dođe na promatranje pod porodičnim mikroskopom.

  Stupanj uvrede: 4

  3. Umorna sam

  To znači da nema ništa od seksa. Međutim, ako se pokušate izvući na glavobolju, a on vam ponudi ‘aspirin’, šta ćete onda?

  Stupanj uvrede: 3

  4. Moj bivši je to radio drugačije

  Ovo je prilično nizak udarac. Nema načina da poslije ovoga povrati svoje samopouzdanje.

  Stupanj uvrede: 5

 • veza-zajednicki-zivot
 • 5. O čemu razmišljaš?

  Žene su radoznala bića. One žele znati svaku misao svog muškarca, osjećaj ili slutnju. Muškarci s druge strane ne vole diskutovati o svom emotivnom životu i raščlanjivati ga na sitne detalje.

  Stupanj uvrede: 2

  6. Misliš li da je ona lijepa?

  Ako kaže ne, znate da ne govori istinu, što može izazvati daljnju raspravu. Ako kaže da, što ćete onda? Neka je pitanja bolje prešutjeti.

  Stupanj uvrede: 3

  7. Primjećuješ li nešto neobično na meni?

  Naravno da je muškarac koji čim vas pogleda i ne primjeti vašu novu frizuru muškarac u neprilci. Ali muškarci su to što jesu zato što im vaša frizura nije najvažnija stvar na svijetu. Bolje je da se ne uzrujavate jer se već on uzrujao zbog tog pitanja.

  Stupanj uvrede: 1

  8. Moja prijateljica se udala

 • veza-bez-obaveza
 • Ova informacija samo naoko zvuči bezopasno, ali pošto vi znate, i on zna, da vijest u stvari glasi, ‘kad ćemo se mi vjenčati’, ne treba da vas čudi ako ta lijepa vijest izazove njegov kontranapad.

  Stupanj uvrede: 4

  9. Moramo razgovarati

  Sasvim je jasno da od ove rečenice svaki muškarac može utrnuti od straha. Šta ga sad čeka? Duga rasprava o tome kako vas zapostavlja? Jedina rečenica gora od ove jeste pitanje, ‘misliš li da sam debela’. Tu ni njemu ni vama nema pomoći.

  Stupanj uvrede: 3

  (zdravljeiljepota.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,