Srijeda, 24. April 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

4 najfatalnija ženska horoskopska znaka kojima jači pol ne može da odoli

Žene su zaista prekrasna stvorenja i muškarci ih jednostavno moraju voljeti i brinuti o njima.

Dame to znaju i najčešće dobijaju ono što žele. Međutim, žene u ovim horoskopskim znakovima se naročito izdvajaju. One su u stanju da učine da muškarci izgube razum.

Uprkos činjenici da su sve žene lijepe i božanstvene na svoj način, ove mogu osvojiti srce svakog muškarca. Pogledajte koja su to četiri ženska horoskopska znaka koja muškarci obožavaju.

Vaga

Ove žene su poznate po svojoj ljubavi, osjećajnosti i lijepom ponašanju. One odišu elegancijom i sofistiranošću, poput luksuznog nakita ili parfema. Njihov muškarac mora biti vrijedan njihove elegancije.

Djevica

Žene rođene u ovom znaku uvijek su dostojanstvene, a istovremeno i emotivne i sposobne da sakriju ta ista osjećanja. Njihove unutrašnje ambicije skoro uvijek ostaju nerazjašnjene. Djevice posjeduju lijepe manire i uvijek se ponašaju kao prave dame. Ako osjete da su ugrožene, sposobne su da uzvrate.

Strijelac

Ovo je žena upečatljivog izgleda. Uvijek izgleda pravedno i savršeno jer je sposobna da sakrije previranja u ličnom životu i karijeri od tuđih očiju. Ona ne želi da pokaže slabost, vidi saosjećajne poglede i da izgleda kao gubitnik u tuđim očima.

Ribe

Svaki muškarac potajno sanja o ovoj ženi. Ona izgleda krhko, nježno i ranjivo. Njena snaga je njena slabost. Koji muškarac bi odbio da bude podrška za to divno, bespomoćno stvorenje kome je toliko potrebna zaštita i pomoć? Nježnost ove žene budi pravu prirodu muškarca. Pored nje, on se osjeća kao pravi zaštitinik i lovac, spreman da ubije mamuta kako bi njoj izmamio osmijeh. (meowgag.com)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,