Srijeda, 27. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Supruzi naveo listu razloga zbog čega su samo 36 dana u godini vodili ljubav

Preuzmite sliku

Popularno

Društvenim mrežama kruži video snimak koji je mnogima izazvao izazvao osmijeh na lice, a rado ga i šalju jedni drugima putem kanala za komunikaciju.

Naime, jedan muškarac imao je u planu da sa svojom suprugom vodi ljubav svih 365 dana godišnje odnosno u prosjeku svaki dan u godini.

Međuim, kako sam prizanje to mu je pošlo za rukom 36 puta jer je njegva draga za preostale dane imala opravdanje, brojne razloge te izgovore zbog kojih nisu bili intimni.

Svaki razlog je evidentirao i zatim to prezentirao svojoj supruzi koju je za to vrijeme snimao.

‘Prošle godine ljubavi pokupšo sam voditi ljubav 365 dana u godini. Uspio sam 36 puta, u prosjeku to je svaki 10-ti dan. Sada ću da ti navedem listu razloga zašto nisam uspio više od toga. Prevruće je 15 puta, prehladno je 3 puta, preumorna sam 19 puta, prekasno je 16 puta, prerano je 9 puta, pretvaraš se da spavaš 35 puta, nisam raspoložena 21 put, boli me glava 28 puta, da li je to sve o čemu razmišljaš 83 puta…i prođe godina ljubavi’ – navodi muškarac nakon čega su oboje prasnuli u smijeh.

Da li je zaista vodio su ovu statsitku i bilježio razloge supruge zbog kojih nisu vodili ljubav ili je ipak u pitanju samo dobro osmišljen humor nije nam poznatao. Međutim, sigurni smo da će se brojni parovi prepoznati u ovoj situaciji.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,