Četvrtak, 9. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Srpska novinarka postala hit na društvenim mrežama zbog odjevne kombinacije

Preuzmite sliku

Popularno

Jovana je, naime, obukla zeleni kostim s rukavicama, koji je uz to u gornjem dijelu i proziran. Osim s Power Rangerima uspređivali su je i s dezodoransom i mentolom bombonom

Voditeljica Pink televizije Jovana Jeremić (30) izazvala je veliku pažnju u susjednoj Srbiji, kada se u jutarnjem programu uživo pojavila odjevena kao Power Ranger.

Jovana je, naime, obukla zeleni kostim s rukavicama, koji je uz to u gornjem dijelu i proziran.  Odmah nakon emisije, Jeremić je postala hit na društvenim mrežama, a ljudi su je uspoređivali s Power Rangerima, ali i predimenzioniranim mentolom bombonom ili bočicom dezodoransa.

Inače, Jovana je nedavno u jednom intervjuu progovorila i o estetskim operacijama kojima se podvrgla.

– Napravila sam usne. Imam top usne, lijepe i prirodne. Radila sam samo konture i morala sam dovršiti gornju jer je donja bila puno veća. Imala sam tu intervenciju s 19 godina i sada ih samo “održavam”, jednom godišnje. Riječ je o korekciji kupidovog luka hijaluronom. Nos sam korigovala botoksom, jer sam imala malu kvržicu. Napravila sam i obrve, ali nisam zadovoljna kako izgledaju, pa ću si za rođendan priuštiti nove – rekla je Jovana i dodala kako misli da je seks bomba.

– Najseksepilnije žene su niske žene. Nemam kompleks što sam mala žena. Visoka sam 163 i imam 52 kilograma i ne bih ništa mijenjala, ne bih voljela da sam viša jer bih onda bila savršena. Onda ne bih imala taj broj frajera koji mi se sada nabacuju. Minijaturna sam, ali sam seks bomba! – rekla je Jovana.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,